Sayfa 503/549 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 4,017 - 4,024 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Namussuzlar. 5 ay oldu 5 ay

2. Şerefsizler 5 ay du hala onay. Yok

3. Yarın tavaniz beyler. Murat bey e teşekkür edelim . Şimdiden serbest alım giriyorum yarına. Gün sonu tavandan satarım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    murat bey mi??? şimdi böyle mi oldu !!!
    sende hakikaten hiç utanma arlanma yok
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Yarın tavaniz beyler. Murat bey e teşekkür edelim . Şimdiden serbest alım giriyorum yarına. Gün sonu tavandan satarım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    %5-6 piyasa yükselmişti buna rağmen ne oldu senin tavan hikayesine şaholi !
    geri alım yapan hangi şirket hissesi iflah olmuş ki bu olsun !
    Hele ki senin patron bunu yapacak !
    yapacağı şeyi söyleyeyim sana el altından aldığı malları şirkete kitleyecek. kendini nakite çıkaracak.
    Murat çıkacak ben aldım demeden bir hikaye olmaz. Dermi ? ık mık spk ! beni şeetmeyin, geçen sene canımı zor kurtardım zaten, kem küm!
    Şaho patronuna selam söyle [emoji846] Ümit'e dikkat etsin.
    Ulan şöyle 3-5 ta.şş.klı yatırımcı olsaydı, alacaktım anahtarını elinden. Açacaktık imtiyaz iptal davasını, o zaman bakalım bu kadar rahat olacakmıydı ?
    Artık benim de enerjim düştü
    Hele şu A1'den yapılan ahlaksızlıkları gördükçe !!
    neyse ya
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Yarın tavaniz beyler. Murat bey e teşekkür edelim . Şimdiden serbest alım giriyorum yarına. Gün sonu tavandan satarım.

6. Şaho paranın kokusunu almış, ellerini ovalıyor.. Eee hakkıdır o kadar yazdı çizdi geri alım yapılsın dedi..

Bu arada 3.6 dan bedelli bölünen hisseye buradan geri alımı herkes yapar, Murat Güler böyle günah çıkaramaz..

Soy adını değiştirsin, Tokatçı yapsın, nasıl olsa piyasa onu Tokatçı Murat olarak tanıyor.. Oldu olacak şirketin adını da Tokatçı Holding yapsın.. Cuk diye oturur..

Ytd.

7. Murat haberin olsun, adın çıkmış 9'a inmez 8'e.. Murat diyorlar Murat, hangi Murat; hangi Murat? TOKATÇI MURAT! TOKATÇI MURAT.. Para için şerefini iki paralık ettin be, doydun mu bari.. Bak el alem sövüyor sayıyor, ayıp değil mi yazık değil mi ecdadına.. Millete güzel örnek olmak varken, bu kadar ahlaksızlık niye.? Su testisi su yolunda kırılır Murat, bir gün parayı senden daha çok seven bir dostun gelir sana senin bu insanlara yaptıklarının aynısını yapar.. Alırlar koltuğunu elinden.. Demedi deme Murat.. TOKATÇI MURAT..!

Ytd.

8. Bir de bedelsiz isteriz, böyle geri alımla kurtaramazsınız..Şu piyasada A1 arzı için tren kaçtı zaten.. o beklesin biraz, düşen piyasada arz olmaz.. Değerinin altına iner fiyat..!

Sayfa 503/549 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •