Senin için demedim zaten bazı sitelerde görüyorum etkiliyorlar k.y sonrada almasaydınız diyolar sizde gördüğüm şu siz her ne olursa olsun arkasındasınız hissenin banane demiyorsun seni oyuzden takdir ediyorum ama gidecek diye aldirip sonra banane biz hisseden ciktik diyenleri görüyorum bazi sitelerde hiç hoş değil bunlar Y.T.D
ESKİDERELİ......ESKİDERELİ.................canım kardesim hiç batık şirket demedim .lütfen bütün yazılarımı oku .batık şirketler bire on bire yirmi yaptı dedim .geçen yıl bilanço 50 milyondu .hisse 6 tl ile 12 tl arası gitti geldi .buna her yatırımcı sitem eder .ama patrona kızgınım gurup berbat ama trabzon limanı batık şirket demedim demem.batık olsa burda olmam .yazıcılarda efes olsun gurupp fena hisse pirimsiz bunlarıda izliyorum. saygılar.......ESKİDERELİ
ESKİDERELİ merak etme alan aldı zaten .geçem yazıyor 40 dan aldım 30 küsürden verdim diyor küfür ediyor buna bir sey demem hisse kaçarken atladın sabret o zaman zararına malı vermişsin .bizim anlasamadığımız nokta hisse gidecek konusu gitsinde bu güzel konjöktörde gitmeyen hisse kötü zamanda hepize diz çöktürür .dinleniyorda zaten geç hareket etti .çok yukarıda çıkmadı .artık bunu yasayıp görücez .kimseyi korkutma niyetinde degilim .hisseyi ağalar götürür onlarda yazımdan korkkmaz merak etme sende güzel düşünüyorsun farkındayım iyi şeyler yazayım .küçük yatırımcımı atlasın oda olmaz.doğru neyse onu paylasmak en ideali bize yakışanı .gönül kırdıysak sende hakkını helal et.......kötü niyetli degilsin bunu biliyorum......ESKİDERELİ.....
Bu hafta bir kırılım yasayacaz artık hayırlısı .kırılım ne tarafa görecez .benimde tahminim büyük bir şekilde yukarı .ama yinede burası borsa .patron ne isterse o olur .
An itibariyle
Yatırım finansman +6000 civarı
İş yatırım + 5500 civarı
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir
Işyatırım dün 7000 sattı bu gün aldı devamı gelirmi .bakıcaz .ziraat dün 10 500 sattı..bu gün tahtada yok gibi 700 lot aldı .görünüşte azda olsa .mal çıkılmış garanti.bakalım ne yapıcak takasta 25000 lot çıkmış gibi teb tahtaya girmiş gibi .ama hep satıcı bir kaç gündür tahtada .takası çözmek zor .hayırlısı
Yer İmleri