🚨 #BREAKING : En az ÜÇ Ýran askeri uçaðý Ýran'dan ayrýldý ve ABD-Ýran nükleer görüþmelerine arabuluculuk yapan ülke olan Umman'a indi.
Anlaþma tekrar masaya gelebilir mi.???
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
🚨 #BREAKING : En az ÜÇ Ýran askeri uçaðý Ýran'dan ayrýldý ve ABD-Ýran nükleer görüþmelerine arabuluculuk yapan ülke olan Umman'a indi.
Anlaþma tekrar masaya gelebilir mi.???
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
dohol kýsada çok iyi gözükmüyor. ama finansallarý þirketin gidiþatý falan fena deðil. piyasa zaten testereye devam demiþ.
dikkate deðer.
audentes Fortuna iuvat
https://www.fullhdfilmizlesene.so/fi...ma-sanati-fh1/
her borsacýnýn izlemesi gereken bir film.
gerçi burasý viop-borsa forumu olmaktan da çýktý. neyse.
audentes Fortuna iuvat
Kusura bakma iþlem yoðunluðundan geç farkettim, EREGL yi ben çok erken kaptýrdým, sürekli SAT\AL yapmaya çalýþtým, güzelde becerdim ama sonunda kaptýrdým, öyle arkasýndan bakýyorum! Haberle beraber GAP lý açýlýþ ve malý yedirme beklerken yatay açýlýþ ve mal toplama gerçekleþti! Umarým kazanmýþsýndýr
Selamlar.. Saygýlar..
Abi ben senin fikirlerine hiç karýþmýyorum ve saygýda duyuyorum. Tamam mikemmel hisse buluyorsunuz, aldýðýnýz hisseler gerçekten beygir gibi koþuyor. Aselsde paralarý katladýnýz ses etmedim üstelik tebrikte ettim sonra ereðliye girdiniz ondada iyi depar attý ve yine tebrik ettim. Müsade edinde bizde endekis vobdan kazanalým
Napalým bizdeki eþekler gitmiyorsa suç benim mi yaw
Karaduman dayuyu mallandurursam benim eþekleri dehhhliycek
Tek umudum dayu
Hamdým Piþtim Yandým
1 dakikada 6 bin aþaðý yukarý yapiyor
Sanýrým haber gelecek olumlu
FED, faizi yine %4,25-4,50 araliginda sabit birakarak, 4. kez pas gecti.
SM-M215F cihazñmdan Tapatalk kullanñlarak gönderildi
.
Yer Ýmleri