Sayfa 504/531 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    dipnotları kurcaladıkça karın ne kadar büyük olduğu anlaşılıyor. 7,700 bin arsaya, 2,150 bin yeni makina alımına ödeme yapılmış. yeni fabrikada şalter kaldırıldığında göreceğim ben baskıcıları. yatırımlarıyla,yeni fabrikasıyla,yeşil sertifikasıyla,yeni iş bağlantılarıyla gümbür gümbür gelen selin önünde durmanın mantığı yoooookkkkk... en iyi ihtmalle yıl sonu bilançosuna kadar baskılamaya çalışırsınız (oraya kadar baskılayabiliseniz oscarlık başarı) sonrası zaten tufan. aslan kral al/unut hissesidir,kazı kazan değil.
    Çok güzel durumu özetleşmişsin..👏👏

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Çok güzel durumu özetleşmişsin..����
    eyvallah kardeşim.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    dipnotları kurcaladıkça karın ne kadar büyük olduğu anlaşılıyor. 7,700 bin arsaya, 2,150 bin yeni makina alımına ödeme yapılmış. yeni fabrikada şalter kaldırıldığında göreceğim ben baskıcıları. yatırımlarıyla,yeni fabrikasıyla,yeşil sertifikasıyla,yeni iş bağlantılarıyla gümbür gümbür gelen selin önünde durmanın mantığı yoooookkkkk... en iyi ihtmalle yıl sonu bilançosuna kadar baskılamaya çalışırsınız (oraya kadar baskılayabiliseniz oscarlık başarı) sonrası zaten tufan. aslan kral al/unut hissesidir,kazı kazan değil.
    bazı dostlar gedza tahtasında oynayanlar için yazdıklarımı Kalav a yazdığımı düşünüyorlarmış. kesinlikle hayır,kendisi tahtada aktif olmadığını sadece izlemede olduğunu defaatle belirtmiştir. yazdıklarım tamamen tahtayı baskılayan gurubadır. kamuyonun dikkatine.

4. Mekan sahibi yatti herhalde.Dükkân boş sandalyeler toplanmış.Ben ise görevimi bitirmenin hazziyla mekana bir selam vermek istedim.

5. Elbet mekan sahibi selamımızı görecektir.

Hosgeldin kardesim.Aleykumselam.

ayağınıza taş değmesin.

80 ülkeyle 100’ün üzerinde anlaşma yapıldığı bilgisini paylaşan Demir, yabancıların artık 'Türkler ne yapmış, hangi alanda iş birliği yapabiliriz' diyerek fuara katılım sağlamaya başladığını söyledi. Kısıtlama beklemedikleri alanlarda bile ambargo ile karşılaştıklarını ifade eden Demir, "İhtiyaç halindeyken muhtaç olmamak için üretim yapıyoruz. Çok çeşitli alanlarda faaliyetlerimiz devam ediyor" dedi.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...-imzalari-atti

yürü be Türkiyem,kim tutar seni.

Sanayi şirketleri yılın altı aylık döneminde pandemi etkisini geride bırakarak atağa kalktı. Net satışlar yüzde 77, net kâr yüzde 455 büyüdü. Son beş yılın ortalama satışlarının iki katına, kârının ise üç katına çıkıldı.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...3-katina-cikti

Sayfa 504/531 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •