Tebrikler Manif .ziyade olsun
Originally Posted by rosense Üç (3) dakikalık çizgilerimiz vadelide 9070-9100 aralığındayken aşağıya sinyal çakmış ve devam ediyor şu an ki fiat 8980 şimdilik Son günlerde senin çizgiler baya isabetli sayın rosensa....
Uyuz eşşek o yaaaa... Hiç bulaşmadım şimdiye kadar 90 lı yıllardan beri... Ben KZGYO cuyum 21-22 lerden beri... Originally Posted by *Bozkurt Endekis işi kolay, akşamı bırak beş dakkada beşiktaş yaparız, yeterki Sen benim petkoyu yeşillendir bende bistti fışkırttırıyım EREGLTUPRS abi CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...88#post6685288 şimdi 8980.50 tencerenin taaa dibini bekledik olmadı... onu reversleyip zararsız çıktım şorttan
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Son günlerde senin çizgiler baya isabetli sayın rosensa.... Dostum fark edilmişim seviyorum bu çizgileri .... Şimdi veri 15 dakika gecikmeli ben ise bir dakikalık peryota bakıyorum garantisi biraz zayıf
Originally Posted by mert45 Üstat çıtak long diyonuz aşaa geliyor şort diyonuz yukarı gidiyoo ..bu ne iş 8971.50 2 dakka sona almış 899a... onuda yazsana
Originally Posted by rosense görebilen için her zaman ucuz şirket bulunur bir mal ederi'nin altında ucuz iken alınır REİS'im sende mi öyle yaptın ?. O konuda akcay uzman Ben petko aldım 23 taleden ttkom aldı akcay elinde puro bi elinde viski yudumlarken ben suyuniçinde cebelleşiyorum
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by çıtak tencerenin taaa dibini bekledik olmadı... onu reversleyip zararsız çıktım şorttan Tabii iyi günlerde harca
Hayat hoş gerisi boş
Forum Rules
Yer İmleri