Sayfa 505/639 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Ümit ve seddulbahirin hatırına carsambadan itibaren diğer kağıtlardan kazandigimin bir kismiyla akpaz alım yapacağım. Belki bayram harçlığı çıkar. Kamuoyunun bilgisine sunarım..

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ümit ve seddulbahirin hatırına carsambadan itibaren diğer kağıtlardan kazandigimin bir kismiyla akpaz alım yapacağım. Belki bayram harçlığı çıkar. Kamuoyunun bilgisine sunarım..
    Bayram harçlığı bu hisseden çıkmaz ama bayram sonrası eylül / ekimde çıkmasını bekliyorum bu iki ayda çıkmazsa sana % 100 hak vereceğim bu şirket batak....

Ocak ayına kadar buradayım çıkmazsa benden elveda o sürede iflas verirse kaderime razıyım...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

3. Zaman daraldıkça aşağıya çeviriyor yüzünü. Gel o zaman 30 kuruşa takviye yapayım...

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    hem yapıyon hemde bize soruyon.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Kağıdın speki demek ki muratmis. Biz de bunca zaman patronlara boş yere sallamisiz...
     Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Zaman daraldıkça aşağıya çeviriyor yüzünü. Gel o zaman 30 kuruşa takviye yapayım...
    Seddulbahir hocam içeriden hic bilgi akışı dedikodu vs. Yok mu? Ne yapmışlar bu gyo inşaat arazi isini...

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Seddulbahir hocam içeriden hic bilgi akışı dedikodu vs. Yok mu? Ne yapmışlar bu gyo inşaat arazi isini...
    Bence seddulbahir sattı gitti ama söyleyemiyor..yoksa o kadar lotla ne yapacağını bilemezdi...

6. Uzun zamandır girip yorumlara bile bakmıyorum. O kadar hevesimi kırarak ümitsizliğe sevk etti beni. Haftada bir kere kaç olmuş ona bakıyorum onda da bi halt olmadığını görüyorum yetiyor. Bissürü dert stres sahibi yaptı bizi Karapaz.
    Maalesef ki 2 yıldır süren bu sabırlı bekleyişimizin nasıl sonuçlanacağı hakkında fikrimiz yok. Belki iyi olacak, belki de kötü. Bilemiyoruz.. Ama bildiğim böyle karaktersiz bir firma ile, yöneticileri ile, yatırımcısına zerre değer vermeyen hatta dolandırıcılık gözüyle borsaya bakan insanların ipiyle kuyuya inilmeyeceği. Bu bekleyişlerimiz umarım değer..

Ümit fakirin ekmeği, umar haa umaarr şarkısını söylemeye devam

Yatırım Tavsiyesi Değildir!
    Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.

7. Arkadaşlar şirket birleşmesi olmadan değerleme yapılamaz, o yüzden şirket birleşmesi beklenmeli..bir çalışma varmı yokmu siz onu bekleyin..boşa arsa değerlemesi gyo falan beklemeyin, yapıla bilecek olsa yaparlardı, tekrar söylüyorum şirket birleşmesi paklar..anlayan anladı

8. Arada aklıma geldikçe sövüyorum,ama hala satmadım..

Sayfa 505/639 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •