5 Ocak 2021
Turgg 129.70
Hatırlar misiniz
30 Mart 2020 de Turgg 29.36 idi
Neler yazıldı çizildi. Bu hissede pozitif çekim alanında insansı insanları da gördük negatif çekim alanına giren sığ , ruhunu paraya satanları da.
Ocak haftasi borsada her daim sorunludur.
Başka senetlerde hisseniz varsa nakite geçmek bu aralar doğru olmaz mı ?
Bist 1,489 kayda girsin.
Kazananları tebrik ederim.Paylastikca daha da zenginleseceksiniz.Daha çok kaxsndinsa daha çok paylaş ki frekansı bozma.Bozarsan ne olur .Zorlanirsin.
Bu forumda şunu merak ediyorum.
Bir dönem Forex sonra Hasan , daha sonra Muratlı ...Bir iki kelam etseler .Neredeler?
Neler yazıldı neler çizildi.Bir an geçmişe dondum.
Satanlara hayirli olsun.Arada gelin bir şeyler yazın.Baginizi koparmayin.Gule güle harcayın.
Tek gazmanbabanın yorumunu merak ederim.... bu aşırı fiyatlanmış şirketlerin olduğu borsa ortamında patron toplamaya kalkarsa bu hisse arsanın değerini 3 e 4 e katlar 4 haneli rakamları görebiliriz.. şu ana kadar baskıladı diye kızdığımız patrona hayır duaları ederiz.... mekanı cennet bile olur o kadar dua ile.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugüne kadarki hareketleri ile fazlasıyla bedduamizi aldı zaten. Bundan sonra bir hayır işlesede bol bol hayır duamızı alsa. Aslında hayırda işlemekde sayılmaz. Kisaca win win
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk yukarı hareket Baddog ile olmuş tü 46 da. gazmanbaba vardı oda sattı galiba fiyat 80 lerde idi fiyat lama burda kalmaz bence yukarı daki yoruma katılıyor um. Ytd
Burada yıllarca bekleyen, sabır gösteren tüm paydaşların gönüllerince kazanmalarını dilerim. Borsa en çok kazandığım kağıt Turgg oldu. Hayatta bazı şeyleri elde etmeme vesile oldu. 2013 yılından beri taşıdığım, şansımın hep yaver gittiği turgg kağıdındaki oranımı %10 lara indirdim. Ben hedef fiyatlarıma ulaştım. Bu kâğıtta ilk zamanlarda yazan forex10 gibi arkadaşların yorumları ışık tuttu. Son zamanlarda olumlu yorumlarını paylaşan relax, barsisaanata ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başka limanlara yelken açarken turgg deki son paylaşımımı yapıyorum.
Gazmanbaba biraz önce buralari okumus.ama neden iki kelam yazmiyorki.bir anlam veremiyorum
Yer İmleri