Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Haydo dayı yine haklı çıktı, faiz kararı sonrası bankalar yükseliyor. EID'de de banka ağırlığı fazla, böyle kapatırsa o da güzel getirecek.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir görme engelli olarak görme engellilerin ikiye ayrıldığını düşünüyorum. ilki bizim gibi gözleri görmeyen engelliler. ikincisi de baktığı halde göremeyen görme engelliler. özellikle son dört beş yıldır kör dahi aynı çukura iki kere düşmez atasözüne aykırı hareket eden ve baktığı halde göremeyen bu görme engelliler aynı çukura hepimizi düşürdüler. şu artış iki ay önce olsaydı dolar 7 üzerinde duramazdı ve iki ayda yüzde on fakirleşmezdik. yine inatla murat alınmaya çalışıldı ama ortada muratın m'si dahi kalmayınca zoraki artış yaptılar. ama bu artış, doları en fazla 7 buçuğa kadar düşürebilecek. kaç defadır aynı çukura düşmekten kırılmadık yerimiz kalmadı ama yine ve yeniden aynı teraneyi izledik. yeni teraneleri yaşamamak dileğiyle bol kazançlar.
    Aynen hocam, çok haklısınız...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Haydo dayı yine haklı çıktı, faiz kararı sonrası bankalar yükseliyor.
    Kişisel görüşüm tepki yükselişi olma ihtimali yüksek. Ama bankalardaki uzun vadeli düşüş trendi kırılır ise bisti sırtlarlar...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Dolar cinsinden mi bu getiriler?
    evet..dolar cinsinden..

5. Tdg yi satmak gerekir mi?

6.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Tdg yi satmak gerekir mi?
    Piyasadan ne beklediğinize bağlı. Dolar kuru 10 kuruş civarı bir tepki verdi. Tabi bu mb kuruna ne kadar yansıyacak o da önemli.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Haydo dayı yine haklı çıktı, faiz kararı sonrası bankalar yükseliyor. EID'de de banka ağırlığı fazla, böyle kapatırsa o da güzel getirecek.
    ben zamanında adopeni boşuna mı biriktirmeye başlamıştım... eskiden yazmıştım sabit duruyor sayfalarda
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Piyasadan ne beklediğinize bağlı. Dolar kuru 10 kuruş civarı bir tepki verdi. Tabi bu mb kuruna ne kadar yansıyacak o da önemli.
    İçimden bı ses satma 200 p artış neye yeter diyor ama etrafta yorumları okuyorum da dolar çok düşecek diyen de var. Bilemedim ☹️

Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •