Sayfa 505/505 İlkİlk ... 5405455495503504505
Arama sonucu : 4036 madde; 4,033 - 4,036 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Hergün ki klasik hareketini bugün de bekliyorum. Bugün yine kapanışta eksi bekliyorum. 15.340 fiyatla en çok işlem gördüğü 457603 lot sayısına ulaşmış ama kapanışta 15.300 ün altını bekliyorum. P.tesiye de 15.300 ün üstü satılır ve akşam kapanışa bu sefer 15.100 ün altına yerine konur. Bu senetten ancak böyle para kazanalıcagını düşünüyorum.

2. Hareket başladımı?

Alıntı Originally Posted by koren Yazıyı Oku
    Hergün ki klasik hareketini bugün de bekliyorum. Bugün yine kapanışta eksi bekliyorum. 15.340 fiyatla en çok işlem gördüğü 457603 lot sayısına ulaşmış ama kapanışta 15.300 ün altını bekliyorum. P.tesiye de 15.300 ün üstü satılır ve akşam kapanışa bu sefer 15.100 ün altına yerine konur. Bu senetten ancak böyle para kazanalıcagını düşünüyorum.
    Bedelsiz bölüneceği günler yaklaşıyor… acaba kaçtan bölecekler?

3. Az kaldi, yukarı gitmesine

4. Trump geldiğinden bu yana bilinçli olmasada yaptığı icraatlar ile dünya piyasalarında büyük dalga ve krizlere sebep olmuştur.Oluşan dalgalar belkide gelmiş geçmiş tüm spekülasyonları geride bırakmıştır.

Savaşları bitireceğim diyerek seçim kazanan Trump şimdi en büyük savaşçıdır!

Ukrayna'da savaşa soktukları Zelenski' yi yine 15 trilyon dolar değer biçilen nadir elementler için ona şantaj yapma ve çin ile savaşında rusyayı aradan çıkartma adına Putin'i desteklemiştir.Kışkırttıkları Zelenski'ye de madem silahın yok niye rusya ile savaşa girdin diye tarihi bir ders! vermiştir.Abd ve avrupa nadir elementlere ulaşabilmek için birlikte ukraynayı ateşe atmışlardır.

Trump bir taraftan kendi adına çıkarttığı token ile kripto piyasasına girmiş ,başkan olmadan ve olduktan sonrada bir takım düzenlemeler ya da vaatleri ile tıkanma yaşayan bu piyasaya canlılık katmıştır.

Kripto dünyasından gelen son haberlerde ise yine bilinçli bir şekilde sağlam! ve projesi olan! bir tokenin (mantra-om)kurucusu tarafından %90 düşürülerek yatırımcılarının milyarlarca dolarlık bir zararla silindiği bildiriliyor.Enteresan olan ise grafikten baktığımızda tokenin 1-2 ay önce piyasaya çıkması. Kurucusunun tokenları boşalt(tır)dığı söylentileri var.Bundan 1 gün önce attığı tivitte birkaç günlüğüne interneti olmayan bir yere gideceğini ,yatırımcıların kendi yokluğunda korkmamalarını,korkulacak bir şey olmadığını söylüyor,kusura bakmayın diye de ekliyor. 7 Mly.dolarlık vurgundan sonra tekrar ortaya çıkıp uyandım geldim ,merak etmeyin bu olayı çözeceğim diyor. Evet yatırımcıları ile dalga geçiyor. Olağan hale gelen kripto vurgunlarında daha öncekilerde olduğu gibi olaya bir çeşni verip renklendirerek! ve zevkine artistik bir görünüm ile olayı gerçekleştirmek bir moda! olmuştur.

Eş zamanlı olarak daha fazla sayıda tokende de %80-90 lık düşüşler olduğu yine söylentiler arasında. Bundan sonra da yine büyük spekülatör stratejilerine uygun şekilde kriptoda çok daha büyük çalkantılar ve yok oluşların var olacağını söylemek, bu piyasa için her zaman söylediğimiz gibi hiçte zor değildir.Kriptoda çok daha büyük ve değişik vurgunlar yoldadır.

Trump bir taraftan abd devlet politikalarını uygularken bir taraftan da bunların bütün borsalardaki etkilerini ülke olarak hem yaşayan ve hemde yaşatan bir durumdadır.Ekonomik anlamda dünyada hakimiyet kuran çinin yükselişini durdurmaya çalışmaktadır.Paralel ve çılgın bir şekilde çok önceden altın stoklamaya başlayan çin ve abd hakimiyet artırmakta, izlenen politikalar ise altında ve dünya borsalarında büyük spekülasyonlara yol açmaktadır.

Çin'in deepseek yapay zekâ sürprizi ile nasdaktaki 1 trilyon dolarlık düşüşü Trump normal bulmuştur.Abd borsaları bunu devam ettirerek 2 trilyon dolarlık bir ek düşüş daha yapmıştır.

2020 Yılındaki covid pandemisi abdnin desteklediği çindeki bir laboratuardan çıkmıştı.İki ülkede covidle ilgili birbirlerini suçlamışlardı.Gelişmeler ise her ikisininde bu işle ilgili olabileceklerini düşündürüyordu.İşin konulmayan tek kuralı ise işin sonunda kim daha iyiyse o daha fazlasını kazanacaktı.

Tam 5 yıl sonra ise yine bu 2 ülke baş roldeler.Tüm dünyaya karşı hem birlikte ve hem de 2 si karşı karşıyalar.
    5 Yıl sonra yine asıl hedefleri birbirlerini yenmek ama bunu birlikte diğer dünya ülkelerini de pandemideki gibi zarara uğratarak her halükârda kazanmak için yapıyorlar. Abdnin ,kendileriyle işbirliği yapması için diğer ülkelere baskıyı artıracağı söylemine karşı gelen bir haberde, çinin diğer ülkeleri abd ile işbirliği yapmaları durumunda buna şiddetli karşılık vereceğini söyleyip tehdit etmiştir.. Trump, altını olan kuralı koyar demiştir.
    Bu haberler yukardaki görüşleri teyid etmektedir.Her 2 ülke krizi körüklemektedir ve tehditler başlamıştır.
    Son gelen haber ise bu 2 ülkenin görüşmelere başlayacakları şeklindedir.

Dünya borsa piyasalarında,dünya çapında büyük manipülasyonlar yapılmaktadır.Bunlara kripto ve altında dahildir.

Bu savaşın sonunda tahminimiz ,pandemide çine yenildiği gibi abd çine oranla daha fazla zararla çıkacaktır.Ancak büyük zararı ise pandemideki gibi diğer dünya ülkeleri görecektir.Herkes zarar görecek ama en az zarar gören kazanacaktır.

Bizim borsamızda ise , borsada finansalları değiştiren em. li bilançoların etkisiyle başlayan kırılmalar çin ve abdnin sebep olduğu dünya krizleri ile devam etmektedir.

Buradan başlığında yazdığımız rta laboratuvarları ile ilgili söyleyeceğimiz ise ; pandemi sonrası durgunluğu çok rahat aşması olası iken em.li bilançolardan büyük ölçüde olumsuz etkilenen şirketlerden birisi olmuştur. Şirket değilse de yatırımcısı bundan çok büyük zarar görmüştür.

Şirket zaten çok iyi yerlere gelebilecek imkân ,fırsat ve kabiliyete sahiptir. Bunlarda yeterlidir ancak Rta; agresif,hızlı ve yeni teknoloji ağırlıklı bir yönetim anlayışıyla yapılanması halinde borsadaki eski günlerine yeniden ve çok daha hızla dönebilecektir.

Sayfa 505/505 İlkİlk ... 5405455495503504505

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •