Sayfa 506/761 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Gecenki yaptigini yapmasa bari

2. Sn Acemşah bi yorumunuz varmı

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar sığ kağıt istediği yere sürer bizi. Kayıtlı sermaye 27 milyona yükseldi. Şimdi 5.4 m isterse artırır. Teşvikte söyleniyor. Yabancı ortakta olabilirmiş. Lakin ben 2 aydır burdayım. Yıllardır bekleyenler varmış. Eskiler bilir 2 kere 2 hep 4 etmiyor. Bizi istediği yere götürebilir. Şahsım adına sabırla beklemekten başka yapacağım birşey yok.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4. Kağıda yeni gireceklere tavsiyem 10 kere düşünsünler....bu kağıtta teknik meknik sökmez....canı çeken almak isteyen kaldırır...istemezse satar geçer....öyle en çok yükselen hisselerde görüp balıklama atlamayın...kağıdın ederinden çok ucuz olduğu aşikar...beklentisi de var....ama çok sığ....sabrı olan alsın bir amca vardı burda adam 15 senedir kağıtta kar edememiş...yani öyle bir kağıt işte....14,30 ortalamam var bekliyorum haftalardır....kimsenin canı yanmasın kimsenin dediğine de bakmayın....cesaretiniz varsa alın çünkü bu kağıdı almak cesaret istiyor....YTD

5. bu hareketi yapıp aşağı bastığı çok olmuştur, dikkatli olmak lazım...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Gel gel mi,,,

gaz mı,,,

7. kademe var mı
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

8. adam çatır çatır alıyor.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Sayfa 506/761 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •