Sayfa 506/776 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    Bugün ki zirvesini de yaptı 1.77 ile kapanışı da 1.74-1.75 arası yapar bu günlük te bu kadar hayırlı olsun yatırım tavsiyesi değildir... Not inşallah yanılırım ama pek zannetmiyorum...
    İnşallah yanilirsin.

Son saatleri sever oldun speak ). Saygılarımla.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

Spek 1.85 göster mesajını veeer.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

4.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    İnşallah yanilirsin.
    Yanıldığıma sevindim .....

5. Bunlar bizi takip ediyorlar hep terse düşürüyorlar bizi yahu 🤗

6. Diyorum ki keşke bu kadar hacim olmasaydı en son baktığımda 411bin lot tü.Allah bilir kimlerin eline verdiler.saklama oranları arttiysa amenna tabi

7.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Diyorum ki keşke bu kadar hacim olmasaydı en son baktığımda 411bin lot tü.Allah bilir kimlerin eline verdiler.saklama oranları arttiysa amenna tabi
    inşallah herzaman ki gibi olmaz yarın da yeşil kapatsın ki bi güven gelsin hisseye bana kalsa bi tavana bakar dışardaki hisseyi toplamak ama işlerine gelmiyor bu düşüncem de yanılırım inşall
    ah yatırım tavsiyesi değildir....

8. Haklısın.hep ilk 5 kurumun saklama oranlarına bakıyorum hiçte iç acici değil.ozellikle iş yatırım 3 milyondan 1.8xx milyona kadar düşürdü.fecen haftada 2.5 milyonluk işlemde kimsenin oranı pek değişmedi.sag sol cep yapmışlar.birileri gün ve gün arttırmayı ki işte bu topluyor diyebilirim.sabah ola hayrola.bu arada İstanbul depremini ucuz atlattık.izmitte çok iyi hissetti.okullar saat iki de boşaltıldı.Allah beterinden saklasın.vatanimizi.

Sayfa 506/776 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •