Sayfa 506/900 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. A.s. yesil ne yaptın da düşüyon o.ç spek ve büyük pçççç

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bende hisseye Girdim, AMA yorumlari gorunce girmez olaydim dedim. Hakikaten cok Kotumu Bunun durumu yahu...

3. Yarın 64'den çık, arkana bakma. Yatırım tavsiyesidir.

4. Şayet düşecek olsa, örneğin Türkiye'de ekonomik kriz çıksa en kötü senaryoda bu kağıt 30 lu kuruşlara gelir, yani yarı yarıya düşer, o yüzden bu kaybı göze alıp bence girilir, bana göre kağıt ucuz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı. Herkese bol kazançlar.

5. Dusso zaten milletin eline verdiler, alan ağlıyor almayanında mı bu bataklığa çekeceksin??? Senin amacın ne? Kamilin adamı mısın?

6. Dussokagi86, avgyo ve ygyo da bayagi mesaj paylasmissin. Anladin sen onu Arkadaslar zararina da olsa kiydim, lanet ettim ve sattim. 0.63 e cakti ne uzuyor ne dusuyor. Rabbim galip ve kamil gibilerinden korusun bizleri. Bizlerden aldiklarini bizlere gani gani nasip eylesin. Kalin saglicakla...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ekoduko Yazıyı Oku
    Dussokagi86, avgyo ve ygyo da bayagi mesaj paylasmissin. Anladin sen onu Arkadaslar zararina da olsa kiydim, lanet ettim ve sattim. 0.63 e cakti ne uzuyor ne dusuyor. Rabbim galip ve kamil gibilerinden korusun bizleri. Bizlerden aldiklarini bizlere gani gani nasip eylesin. Kalin saglicakla...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Speği de sahibi de o.ç önde gideni olurlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by dussokagi86 Yazıyı Oku
    Şayet düşecek olsa, örneğin Türkiye'de ekonomik kriz çıksa en kötü senaryoda bu kağıt 30 lu kuruşlara gelir, yani yarı yarıya düşer, o yüzden bu kaybı göze alıp bence girilir, bana göre kağıt ucuz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı. Herkese bol kazançlar.
    Yatırdığın paranın yarıya düşmesi çok normal bir şeymiş gibi yazmışsın. Gerçekten ilginç birisisin.
    Paraları sokaktan topluyorsun galiba?

Sayfa 506/900 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •