Sayfa 506/1002 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    10 senede bu kadar getirileri olmuş...babam 3-5 parsel şuradan arsa alsaymış...muhabbeti yani...

Tesla: +10,120%
    Nvidia: +4,360%
    Netflix: +2,230%
    Amazon: +1,967%
    MasterCard: +1,440%
    Adobe: +1,365%
    Visa: +1,045%
    Apple: +999%
    Microsoft: +721%
    Salesforce: +716%
    Starbucks: +540%
    Nike: +502%
    Google: +465%
    eBay: +387%
    Disney: +269%
    Intel: +161%
    Cisco: +81%
    o konuda resmen kafama zırçam yani büyük beyinsizlik yaptım tesla bir de ferrari karlı şirket....
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kişisel görüşüm tepki yükselişi olma ihtimali yüksek. Ama bankalardaki uzun vadeli düşüş trendi kırılır ise bisti sırtlarlar...
    bence 112000 üzerinde kapatacak...merkez piyasaya istediğini verdi,piyasa da borsaya ''gel gel vatandaş'' diye köpürtecek...teknik analiz sizi çağırıyor...geeeeeeeeeeellllll...

3.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    İçimden bı ses satma 200 p artış neye yeter diyor ama etrafta yorumları okuyorum da dolar çok düşecek diyen de var. Bilemedim ☹️
    Etrafa bakarsanız dolar 4,90 olacak diyeni, borsa 65 bin olacak diyeni de görürsünüz

4.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Tdg yi satmak gerekir mi?
    orta uzun vade bakıyorsanız neden satacaksınız ki?bu hükümet olduğu müddetçe usd/try düşmez...bence...

5.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    orta uzun vade bakıyorsanız neden satacaksınız ki?bu hükümet olduğu müddetçe usd/try düşmez...bence...
     Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Etrafa bakarsanız dolar 4,90 olacak diyeni, borsa 65 bin olacak diyeni de görürsünüz
    Evet aslında . Ben de hükümet degismedikce farkındayım dusmeyecegini. Tek korkum iki yıl millet kucağında taşıdı doları ya tekrar öyle olur mu diye. Galiba benim için orta uzun vade tanımı degistirmenin vakti geldi. Orta vade 6 ay benim için biliyorum burdakilere göre kisa. Tdg yi satmayip risk alicam sanırım

6. 200 baz puan yetmez gibi 7.40 lara kadar geri çekilme olabilir. Sonrası için daha da faiz artışı ya da swap benzeri bir şey lazım.Belki yabancı girişi hızlanırsa daha da düşebilir. Ancak ben yıl sonu dolar hedefini 7.00 civarı bekliyorum. Tamamen benim şahsi görüşümdür. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Evet aslında . Ben de hükümet degismedikce farkındayım dusmeyecegini. Tek korkum iki yıl millet kucağında taşıdı doları ya tekrar öyle olur mu diye. Galiba benim için orta uzun vade tanımı degistirmenin vakti geldi. Orta vade 6 ay benim için biliyorum burdakilere göre kisa. Tdg yi satmayip risk alicam sanırım
    benim satma nedenim abd de enflasyon isteniyor..orada enflasyon çıkarsa bunu dünyaya da ihraç edeceklerdir..dolayısıyla tdg içinde bulunan abd ve diğer ülke tahvillerinde de faiz yavaş yavaş yükseleceği için tdg usd/try parametresi dışında yavaş yavaş törpülenecektir,powell konuşması sonrası az bir şey yaşadık bunu zaten..ALLAHTAN banka soruşturması çıktı da bunu frenledi..bu durum kısa vade değil,orta ,uzun vadede yaşanacaktır..bu nedenle tdg usd/try parametresi dışında bence negatiftir..

8. Bugün PPF mi KVBA fonu mu almak mantıklı olur arkadaşlar? Teşekkürler

Sayfa 506/1002 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •