Sayfa 506/699 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Laozi Yazıyı Oku
    ALGYO 'nun devre kesmesine bu hacimlerde aldanmayın derim ben. Bazi kademeler cok dusuk geciyor. Yani kendi dusunceme gore cok amatorce (veya acemice) oynuyor (veya oynamaya calisiyor) birileri tahtada.
    Bu tür hareketler yerli yatirimci hareketleri. Oynamaya calisan da oyuna gelen de (bence çapsız) yerli. Genel olarak yabanci yatirimciyi tercih etmesem de bu tur durumlarda keske biraz olsalarmis (yabanci degil ise kuvvetli yerli) diye de aklimdan gecmiyor degil🙂

2. Elinde 2 milyon 500 bin lot olan Cıtı 1milyon 750 bin lotu 3 ayda toplamış
    Yerlinin olacağını sanmıyorum
    Zaten devre keşişinden sonra peşi de gelmedi 3 aylıklarda hakim 5 aracı kurumda satış yok bir tek il 210 bin satmış Onur’da aylık ta 270 bin olarak geri almış Cıtı biraz dinlenmeye karar vermiş olabilir
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Elinde 2 milyon 500 bin lot olan Cıtı 1milyon 750 bin lotu 3 ayda toplamış
    Yerlinin olacağını sanmıyorum
    Zaten devre keşişinden sonra peşi de gelmedi 3 aylıklarda hakim 5 aracı kurumda satış yok bir tek il 210 bin satmış Onur’da aylık ta 270 bin olarak geri almış Cıtı biraz dinlenmeye karar vermiş olabilir
    Ytd
    Benim gördüğüm kadarı ile eğer hissede fazla hareket yok ise birileri çok düşük hacim ile çok fazla kademe düşürüyor. Almaya kalksanız alacağınız bir şey yok ortada yani o kadar düşük miktar ile. Aceleden satma desem bence satacak olan alıcı olduğu zamanlarda bu şekilde satar. Yabancı da hissenin değeri yükselmesin diye böyle baskı uygulayabilir gerçi ama bence bu kadar az hisse ile yapmaz bunu (belki de yapar gerçi iddialı da olmamam lazım). Sadece hareket ilginç gibi geldi bana ve bu hareketi bir haftada ikinci defa gördüm. Kendi adıma bir mahsuru yok ama hisse ile oynamaya çalışıyorlarsa eğer hoş da görünmedi gözüme 🙂

4.  Alıntı Originally Posted by Laozi Yazıyı Oku
    Benim gördüğüm kadarı ile eğer hissede fazla hareket yok ise birileri çok düşük hacim ile çok fazla kademe düşürüyor. Almaya kalksanız alacağınız bir şey yok ortada yani o kadar düşük miktar ile. Aceleden satma desem bence satacak olan alıcı olduğu zamanlarda bu şekilde satar. Yabancı da hissenin değeri yükselmesin diye böyle baskı uygulayabilir gerçi ama bence bu kadar az hisse ile yapmaz bunu (belki de yapar gerçi iddialı da olmamam lazım). Sadece hareket ilginç gibi geldi bana ve bu hareketi bir haftada ikinci defa gördüm. Kendi adıma bir mahsuru yok ama hisse ile oynamaya çalışıyorlarsa eğer hoş da görünmedi gözüme 🙂
    Belki robotlar strateji değiştir miş olabilir bir gün önce aldığını ertesi gün satmak yerine Pazartesi alıp Cuma satmış olabilir bakalım önümüzdeki hafta buna benzer bir satış olacak mı
    Ytd

5. Hilside fiyatlara baktınız mı
    7 günlük Haziran ayı için fiyatlar
    69000 TL
    72000 TL
    110000 TL odaya göre

6.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Hilside fiyatlara baktınız mı
    69000 TL
    72000 TL
    110000 TL odaya göre
    Para pul oldu. Daha ne yazalım... Dolarla fiyat vermek yasak olmasa bir tık daha stabil fiyatlar görürdük belki diyeceğim ama dolarda da 10% enflasyon var. Dünya kaynıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Para pul oldu. Daha ne yazalım... Dolarla fiyat vermek yasak olmasa bir tık daha stabil fiyatlar görürdük belki diyeceğim ama dolarda da 10% enflasyon var. Dünya kaynıyor.
    Eğer Gündoğanı beklenenden önce bitirebilirlerse yıllık karı kaç yazar kafamda sorular sorularr

Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Hilside fiyatlara baktınız mı
    69000 TL
    72000 TL
    110000 TL odaya göre
    Ben clup prive by rixos göcek e bakıyorum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 506/699 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları