Sayfa 506/1004 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Genellikle bu haberler ortalık karıştığında çıkıyor
    yapma ya ortalık karışık dimi
    döviz yüzde elli çıktı ortalık karıştı...size göre tabi.
    beğendiğiniz iktidarlarda bir gecede %100 devalüasyon yapılırdı.o zaman ortalık karışık değildi tabi. sakindi
    Bu iktidardan önce döviz 6680 kat artmıştı(19 yılda)..ama ortalık çok sakindi dimi
    Bu iktidar döneminde yine 19 yılda döviz 7 kat artmış.ama ortalık karışık dimi...
    o yıllarda faizler yüzde 8 bin idi ama oratlık sakindi....
    şimdi faizler yüzde 16 ama otrtalık karışık dimi...
    balık hafızalılarla muhatap olmam da.. bazı şeyleri hatırlatayım dedim.
    siz ne içiyorsunuz allah aşkına söyleyin. ben de içeçeğim.herşeyi unutmam lazım da.

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    beğendiğiniz iktidarlarda bir gecede %100 devalüasyon yapılırdı.o zaman ortalık karışık değildi tabi. sakindi
    Bu iktidardan önce döviz 6680 kat artmıştı(19 yılda)..ama ortalık çok sakindi dimi
    Bu iktidar döneminde yine 19 yılda döviz 7 kat artmış.ama ortalık karışık dimi...
    siz ne içiyorsunuz allah aşkına söyleyin. ben de içeçeğim.herşeyi unutmam lazım da.
    Uzun demleme veya göbek !!

3.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    O iktidarlar da bu saydıklarınız sebebiyle gittiler. Aklı selim kimse de, onları, bir öncekileri örnek göstererek savunmadı.
    Bilmem anlatabildim mi?

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Korkum $ enflasyon değil, eni sonu borsa ayak uydurıyor. Konu bunlar giderayak yükte hafif pahada ne var ne yok 12 uçak götürmeleri. Yoksa $ 25 olurs a borsa 3 bin olur.
    Gelebilecek global krizde borsa yerle bir ama ... Benjamin yine gider.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Gelebilecek global krizde borsa yerle bir ama ... Benjamin yine gider.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    benjamin 97 yi geçerse 100 ü mutlaka görmek isteyecektir sonrası daha da kötü 103 ve 107 sırayla..

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    teknik olarak dediklerin dogru olsada asagidaki rakamlar tam tersini soyluyor

Ihracatin ithalati karsilama orani TC tarihinin rekorlarini kiriyor. %94 oldu

Eger ihracat icindeki ara maddeler hakkaten cogunlukla ithal ediliyor olsaydi bu oran bu kadar yukselemezdi

https://aydinlik.com.tr/ihracatin-it...-cikti-263022r.
    Hocam bence kaynağınız sıkıntılı,benzer bir ''haberimsi şeyi'' bizlerin alım gücü düştüğü için alamadığımız temel tüketim maddelerini yağmalayan Bulgarların resminin altına ;bavul turizmi patladı diye başlık yapmış,TC vatandaşının maddi imkansızlık nedeniyle alamadığı ürünleri 90 lı yıllardaki Rusların ülkemizden yaptıkları kıyafet ihracatı ile karşılaştırıyor şerrolar..

Algı sadece bu millete yapılan algı, şöyle düşünün bence yok ama bu haberde doğruluk payı dahi olsa ihracatçı elindeki hammaddeyi kullanarak ihracat yaptı,ya sonrası?

Not:Sayın Achiles,ayrıntılı ve teknik detayı vermiş,sonuç:algı,aynı büyüyoruz ama nedense her gün neden fakirleştiğimizi anlamıyoruz gibi...
    Son düzenleme : watcher46; 13-12-2021 saat: 23:35.

MONTAG, 13. DEZEMBER 2021
    Pleitewelle befürchtet
    Lira-Absturz schockt deutsche Händler
    https://www.n-tv.de/wirtschaft/Lira-...e22995625.html

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Sana şöyle okkalı bi sö.erdimde, sövgüme yazık olur buna bile değmeyecek kadar za.allısın. Neyse gidip biraz daha $ alıyım.
    Lan 3 liradan beri $ alıyom. Bi oda doldu yandaki daire satılıkmış, onu alıp $ ları oraya mı doldursam, bilemedim

Sayfa 506/1004 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •