Bu iki hırsızın ismiyle dava biterse piyasanın bu gün verdiği tepkiyle oldu bittiye varır,başka önemli isimlerde deşifre edilirse kıyasladığınız euro ile makas 15krşa iner..
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu iki hırsızın ismiyle dava biterse piyasanın bu gün verdiği tepkiyle oldu bittiye varır,başka önemli isimlerde deşifre edilirse kıyasladığınız euro ile makas 15krşa iner..
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yol açık Yola çık.
Çıksınlar konuşsunlar , dava sonucu para cezası çıkarsa bunu haraç sayarız ,biz haraç ödemeyiz diye . Mademki dava Türk halkına ödemiyoruz ,sıkıysa alın desinler..
Bu aksam itiraflar daha ciddi kisilere yonelcek diye soylenti var. Bakalim.
50 milyon euro rusvet duyulmamis bir rakam.
Tupras denizbank finansbank..duyulmamisti.
Arti rezanin anlatimlari rusvetten ote uluslararasi suc sebekesi var tarzındaydı.
Bu terorun finansmanina kadar gider. Bu da hic duyulmamısti. (Iran bilmemne tugayi gecti bir ara )
Tüm bu olanlara duserek karşılık vermesi hayal kırıklığı yaratti.
Aklandıklarında...Türkiye onlarla gurur duyuyor anları...
- Kıbrıs vatandaşı olarak gemiyi ilk terkeden "bakara makara"cı Egemen Bağış...
- Boyunsuz Güler...Zarrabın önünde yatacak şerefli...Evinde para sayma makineleri, para kasaları ve dolarlar yakalandı.
- Çevrecı Bayraktar
- Kol saatçi arlı, utangaç Zarrab davasında 50 milyon Avro rüşvet aldığı söylenen Zafer ...
Hepsi de aracılık görevlerini başarıyla tamamlayıp pislendikleri için çöp sepetine gönderildiler.
Adamlar borsa da full maldalar.... Banka hisselerine milyon milyon alış girenlerin hepsi kaybolmuş....Hatta bazılarında seans açılışında patron hissesi kadar bile alış görünmüyordu....Doları 4 üstüne atarlar ise borsa da tahtalar alıcısız açılır.......
İki ucu b... değnek misali adamlar kapana kısılmışlar...........Neyse hayırlısı diyelim.........Vergilerle cezayı bize kitlemesinler yeter ..........
umutabi sayende TL batağından kurtuldum şu an TL ye göre çok çok kazanmış durumdayım,bütün yaz 3,5-3,4 ortalamalar ile topladım,bir vurgunda oradan vurdum. o dönem TL ciler benimle 7/24 uğraşıyorlardı ben ise toplamakla meşguldüm. 3,38'e düştüğünde yükselecek dedim ve yine ben haklı çıktım.
Parite nasıl olacak 1.03 olmalı bu bağlama
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
Yer İmleri