Sayfa 507/829 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Büyük ihtimal bedelsiz gibi bişey çıkabilir bu yükselişin altından
    Çanak üstüne bir çanak boyu daha koymasına rağmen gidiyor..
    Bol kazançlar

2. 1 haftadır tümosan ile birlikte gittiler en sonunda bizen 2.5 kat fazla lota sahip tmsan tavan oldu bizimki şu ahir ömrümüzde 4 seneden beri bekliyoruz bizlere 1 tavan gösteremdi yazıklar olsun

3.  Alıntı Originally Posted by Alex13 Yazıyı Oku
    Büyük ihtimal bedelsiz gibi bişey çıkabilir bu yükselişin altından
    Çanak üstüne bir çanak boyu daha koymasına rağmen gidiyor..
    Bol kazançlar
    Yükselişin nedeninin ekim ve kasım ayları satış adetleri olduğunu sanıyorum. 2 aylık veriler son çeyrek karının 3. çeyrekten çok daha fazla olacağını gösteriyor. Artışın nedeni bu olabilir.
    3. çeyrekte 9.038 adet satılırken Ekim ve Kasım ayı satışı 8.519 adet. Aralık ayında da 4.000 adet satılacağını varsayarsak son çeyrekte 12.519 adet satışa ulaşılır ki bu da 3. çeyreğe göre adet bazında % 38, 5 artış demektir. Bu müthiş bir artış. 3. çeyrekte 200 milyon TL kar elde ettiğimize göre 4. çeyrek karının 275 milyon TL cıvarında gelmesi mümkündür. Yıl toplamında da 635 milyon TL kara tekabül eder.
    Bu kar rakamı hangi fiyata tekabül eder bilemem. Ona piyasa dinamikleri karar verir. Fakat geçen yıla göre % 467 kar artışı bu ölçekte bir şirket için muazzam bir artış. Üstelik pandemi ortamına rağmen.
    Özetle, kardaki artışın önceden fiyatlanmaya başladığı kanaatindeyim. Ttrak'ı geç buldum ve bir ay önce zirveye yakın yerden aldım. En isabetli tercihlerimden biri olduğunu düşünüyorum.
    Sitenin bu sessizliğinde fazla yazdım sanırım. Sessizliği bozmayayım. Doğru gemi doğru sefer, bunu bilelim yeter.
    Saygılar,

4.  Alıntı Originally Posted by cemmer97 Yazıyı Oku
    Yükselişin nedeninin ekim ve kasım ayları satış adetleri olduğunu sanıyorum. 2 aylık veriler son çeyrek karının 3. çeyrekten çok daha fazla olacağını gösteriyor. Artışın nedeni bu olabilir.
    3. çeyrekte 9.038 adet satılırken Ekim ve Kasım ayı satışı 8.519 adet. Aralık ayında da 4.000 adet satılacağını varsayarsak son çeyrekte 12.519 adet satışa ulaşılır ki bu da 3. çeyreğe göre adet bazında % 38, 5 artış demektir. Bu müthiş bir artış. 3. çeyrekte 200 milyon TL kar elde ettiğimize göre 4. çeyrek karının 275 milyon TL cıvarında gelmesi mümkündür. Yıl toplamında da 635 milyon TL kara tekabül eder.
    Bu kar rakamı hangi fiyata tekabül eder bilemem. Ona piyasa dinamikleri karar verir. Fakat geçen yıla göre % 467 kar artışı bu ölçekte bir şirket için muazzam bir artış. Üstelik pandemi ortamına rağmen.
    Özetle, kardaki artışın önceden fiyatlanmaya başladığı kanaatindeyim. Ttrak'ı geç buldum ve bir ay önce zirveye yakın yerden aldım. En isabetli tercihlerimden biri olduğunu düşünüyorum.
    Sitenin bu sessizliğinde fazla yazdım sanırım. Sessizliği bozmayayım. Doğru gemi doğru sefer, bunu bilelim yeter.
    Saygılar,
    teşekkürler güzel değerlendirme. bu da yaklaşık 10 tl net temettü demektir İNŞALLAH.

5. Koç gibi yola devam
    Tavan istemezük beş beş yarım tavan iyidir

6. Birileri malı götürdü.166 dan 153 e.Aradaki marja bak.Tam 13 lira.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

7.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    Birileri malı götürdü.166 dan 153 e.Aradaki marja bak.Tam 13 lira.
    Evet 166 dan 153'e kadar oyunu kuran , bozan en adi şrfz'dir Göz yuman ise ondan daha hyvan ,,,
    Tezgahı kuran , nemalanan vatandaş , hile ile kazandığın paranın hayrını görme , haram zıkkım olsun ,

Onun için diyorum ,,, bu tür alavare dalavare her yerde olmaz

8.  Alıntı Originally Posted by İzmir Yazıyı Oku
    Evet 166 dan 153'e kadar oyunu kuran , bozan en adi şrfz'dir Göz yuman ise ondan daha hyvan ,,,

Onun için diyorum ,,, bu tür alavare dalavare her yerde olmaz
    al-sat yapan 10.000 lotu olan adam birgünde 130,000 tl götürdü resmen neredeyse benim 2 senelik maaşım arkadaş bune yaa

Sayfa 507/829 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •