O bir teklif !
O bir teklif !
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
[QUOTE=BORA YAŞAR;3668544]Bana sevgili dost enki'yi hatırlatıyorsunuz...
Ya da ben arıyorum onu da sizde buldum.[/QUOTE
maalesef ülkece durumumuz....iyi olan güzel olan,saygılı olan,fikri olan gidiyor,onun yerine nobran,saygısız, aklı yok fikri var tipler meydanı dolduruyor...![]()
dinci sağcılar amerikancı falan değil,onlar duruma göre dansözlük yaparlar. bakarsın şimdi olduğu gibi rusa çine yaslamaya çalışırlar.menfaat nerede orada ama bu dansözlükleri çok uzun vadeli olamaz çünkü omurga yoktur.abd omurgasızları avlamayı çok sever,her zaman yedek planları bulunur
boş yapma.. şu anki konumuz; bir kürt (pkk) devletçiği kurulmasını dikte eden amerika/israil çıkarları, ve buna karşı çıkan türkiye cumhuriyeti devleti.. kurmayı istedikleri devletçiğin nasıl bi fonksiyonu olacağı belli- türklere, araplara ve iranlılara düşmanlık etmesi ve bu suretle israil'in güvenlik paradigmasının upgrade edilmesi.. açık soru şu : sen kimden yanasın ? türkiye (ve diğer bölge ülkeleri) mi, amerikan/israil emperyalizmi mi ?
Satış için fiyat teklif ediyor kabul ederse satış fişi kesecek sanırım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri