Sayfa 507/1000 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    AVM'ler açılsa ne yazar ki.

Yemek bölümü, sinemalar kapalı olacak ise, bir de ziyaretci sınırlaması getirilecek ise kirası ister dolar, ister euro, isterse gazoz kapağı olsun, açılan dükkanlar kar mı edecek sizce.

Bir AVM günlük bilmem kaç ziyaretci saysının altına düşerse, dükkanlar genel itibarla zarar yazar diye bir hesap vardır.

Bir zamanlar bir AVM'de yer açacaktım, ziyaretçi sayısı garantisi garantisi vererek kira belirlemişlerdi bana.

Bazılarına da kira + ciro'dan pay şeklide teklif veriyorlardı.

Sözün özü, AVM'ler yeterli ziyaretci sayısına ulaşamazsa işletmeciler için, eleman masrafı, enerji masrafı cabası olarak yanlarına zarar kalacaktır.

/* şeklinde düşünüyorum */
    Ben alışveriş yapmadan çıkan müşteriye tutumlarını merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. ilk açıldığında Angara da meşhur lüküs Karum avm son gittiğimde gördüm merdivenalti avm olmuş bi nevi eski luksünden eser yok
    Insanlar bilinçli
    Girmeseler avm ye
    Zaman içinde hepsi aynı formatta olur
    Avm sahaplari da
    Dolar kiradan TL kiraya döner

Buradaki arkadaşların hiç ticaret yapmadıkları belli, bir -0- vardır bir halta yaramaz önüne -1- gelmedikçe.

AVM hiç kar getirmese dahi sahiplerine ve orada ki işyerlerine, ne kadar az zarar Allah bereket versin diyeceklerdir.

Böyle zamanlarda çark dönsün kafidir, çok büyük zarar ederlerse zaten herkes kilitler gider yakında.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben: "Üç banka yükümlülüklerini yerine getirdiği takdirde işlem yasağı kaldırılabilir ama soruşturma sürecek."-AA

Olan biste olacak gene

Yatırım hesabım olan Osmanlı Menkul değerler den gelen mesaja bak.

Piyasa şartları sonucu Usd/Try, Eur/Try, Gbp/Try pozisyonlarında gecelik swap oranları yükselmiş .

Pazartesi piyasa açıldığı zaman likidite azlığı dolayısı ile alış/satış fiyat farklarının açılması ve zaman zaman LP lerden kotasyon gelmemesi gibi durumlar olma ihtimalinden bahsediliyor.

Allah Allah..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    avm'lerin açılma kararı, avm sahiplerinin mağaza sahiplerinden kiralarını talep edebilmesi için kurulan bir tuzak bence.. ))

ben kiracıların yerinde olsam açmam dükkanı..

götürüsünün getirisinden fazla olacağı kesin.. niye açıyım ki ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

AVM hiç kar getirmese dahi sahiplerine ve orada ki işyerlerine, ne kadar az zarar Allah bereket versin diyeceklerdir.

Bence öyle değil işte. Ticeret yapmamış olsak da, azıcık düşünebiliyoruz.

Diyelim ki dükkan var, kirası var, eleman var, enerji gideri var. ( Dükkan açılacak olsa sair giderleri de yazmıyorum )

AVM kapalıysa, sadece kira öderim. Elemanın maaşı kısa çalışmadan ödeniyor, enerji gideri de yok.

Zararım sadece kira.

Oysa, dükkan açılırsa elemanın ve enerji giderinin karşılanması için an az 100 lira ciro yapmam gerekirken, 80 lira ciro yaparsam zararım artar mı azalır mı. ?

Çark dönsün diye zararı arttırmak pek akıllıca gelmiyor bana.

Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    avm'lerin açılma kararı, avm sahiplerinin mağaza sahiplerinden kiralarını talep edebilmesi için kurulan bir tuzak bence.. ))

ben kiracıların yerinde olsam açmam dükkanı..

götürüsünün getirisinden fazla olacağı kesin.. niye açıyım ki ?
    Dükan açık değilse kira ödenmez deye bir şey mi var, benim bilmediğim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 507/1000 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •