Sayfa 507/919 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Bunu da kötü niyetle ve kazanç sağlamak için yaptığınızı düşünmüyorum.
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Benim sene başında söylediğim seçim rallisini Tuncay Turşucu bugün söyledi. Seçim rallisi beklentisin olduğunu endeks çok daha yukarılara gideceğinin beklentisi olduğunu söyledi .

Ayrıca yine daha önce yine sene başında söylediğim kontrolmatikten de bol bol bahsedildi hatta yayına Genel müdür de bağlandı .

"Kontolmatik çok farklı bir olay , Türkiyede kimsenin yapmadığı ve çok yüksek teknoloji işlerine giriyor" dedi Tuncay Turşucu .

Sene başında bolca yazdım Tuncay Bey bunları
    Kront basliginda her firsatta Kontr ya da baska sirket reklami yapman dogru degil dostum. Bu israrini nasil iyi niyetle bagdastiriyorlar ben anlayamiyorum. Bazi insanlar, siz merhametle yaklastikca, ancak sirazeliklerini artiriyorlar. Cunku, bilincli ya da bilincsiz, acindirma level'ina atlamissa birisi, bu hastaligi duzeltmek artik normal yollarla mumkun degil gibidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Kront basliginda her firsatta Kontr ya da baska sirket reklami yapman dogru degil dostum. Bu israrini nasil iyi niyetle bagdastiriyorlar ben anlayamiyorum. Bazi insanlar, siz merhametle yaklastikca, ancak sirazeliklerini artiriyorlar. Cunku, bilincli ya da bilincsiz, acindirma level'ina atlamissa birisi, bu hastaligi duzeltmek artik normal yollarla mumkun degil gibidir.
    sen nedense kontr ye takmışsın yav .

mesela aynı şeyi xbank için de yazdım sene başından beri onlarca kez bankalar için yazılar yazdım bu sayfada onlarında mı reklamını yapmış oluyorum?

neyse bir daha paylaşmam kontr yi dostum sen de rahatlarsın .

3. hep başkalarına laf atma derdindesin seni başka sayfalarda egosu ne kadar yüksek birisi olduğu yazılar okuyorum.. seni egosu yüksek her şeyi bilen birisi diye laflar dolaşıyor..

neyse ya bana ne .....

insan başkasına bir suçlama yapmadan önce kendisine bakması gerek.

Yüksek Ego iyi değildir. biraz alçakgönüllülük iyidir.

4. ha bi de sen niye durup dururken bana yine sataştın ?

canın mı sıkıldı yine ?

ordaki mesele kontr değil.. kontrolmatik gibi şirketleri nasıl keşfediler bunu zaman geçtikçe somut bir şekilde göstermek için sürekli kontrolmatiği yazıyorum buraya . Sen yine tersten görmüşsün olayı. Senin o tatlı canını sıkıyorsam bir daha kontrolmaiği paylaşmam .

Ama belki başka yatırımcılar bu sayfada olan veya ziyaretçi olarak takip edenler bu verdiğim bilgilerden , hikayesi olan şirketler nasıl keşfediler ile bilgi almak isteyebilirler.

5.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Yazınızın benimle ilgili kısmını 3. çoğul şahıs olarak değil de direk yazsaydınız daha memnun olurdum. Ve içinden bir cümleyi çekmek yerine de gönderimin tamamını alıntılasaydınız. Tamamı okunduğunda ne demek istediğim net olarak anlaşılıyor diye düşünüyorum.

6. Biliyorum hepimizin canı sıkkın .neden mi ? Çünkü biz sabrettik uzun yıllar ve bunca yıllara rağmen sonucunu alamadık kronttan. Hele hele diğer bist şirketleri ralli yaparken ..thyo tuprs sasa hekts gibi koca şirketler bile ralli yaparken ...sinirler gergin olması normal .

biraz rahatlamak gerek hepimizin buna ihtiyacı var diye düşünüyorum.

7. şu ben buraya her zaman bir şey yazdığımda artan ziyaretçiler sayısı sizi de sayfaya gelin . varsa bir sıkıntınız anlatın gitsin siz de rahatlayın .

8. Ha Burdan Spek Beye de selamım olsun bizi soktuğun şu psikolojik duruma bak . Spek Bey, biz ( eski yatırımcılar) haketmedik bu sonucu hem de hiç.

Sayfa 507/919 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •