Sayfa 507/990 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Beyler geçenlerde yazdım yine yazıyorum. Tüm ongorulerinizi, yatırım kararlarınızı ve pozisyonlarinizi reisin tekrar secilevegine göre yapın. Çünkü resis ve cumhur ittifakı yine aynı oyları alır. Muhalefet hiç bir seçim öncesi bu kadar zayıf kararsız ve beceriksiz olmamıştı. Dağa oncekinde en azından bir fikir birliği ve belirlenmiş bir lider vardı. Şuan ortada ne life var nede kendi aralarında uzlaşma. Reisin diğer partilere oy verenlerden bir beklentisi yok. Sadece kendi oyunu korusun yeter. Reisci kitle su durumda asla resin karşısındaki ittifaka oy vermez. Konu aslında reis değil, konu muhalefetin yetersizliği ve muhalefetin ülke bütünlüğüne ve çıkarlarına ters ters düşecek ne kadar konu varsa desteklemesi veya o yönde tavırlar sergilemesi. Ekonomi berbat, sokaktaki durum kötü ama reisin seçmeni sandık başında ona bakmiyor ve yine bakmayacak.

Biz,akp tekrar gelirse borsa nolur onu düşünelim
    RTE yeniden seçilirse benim beklentim hem endekste hem dolarda 1 milyon. Hiperenflasyon durgunluk işsizlik sefalet.

2.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Akp tekrar gelirse nolur? Piyasayı etkileyecek önceden yabancı gücü vardı oran %65 ti ve istediklerinde mal kusup cokertiyorlardi siyasi hareket edip. Şimdi o güçleri yok. Zaten takas diplerde. Ekrar gelirlerse o zaman inanılmaz yerlere gider piyasada. Tahmin ediyorum reis tekrar gelirse çok büyük yukarı aşağı hareket olmaz. Yabancı istemiyor ve şuan takası dipteyse, derimki yabancı milleti iyi analiz etti ve kaçtı gitti. Ama içerde bakiyorsun babacan diyorki oyumuz %8 aday olursam rahat secilirim. CHPnin içi zaten komedi her konuda. Reis için en kolay aday kilictaroglu ve bunu bile bile onu aday göstermek istoyorlar. Aklıma geçen secimdeki Muharrem İnce vakası geliyor. Kemdi dedi, beni aday gösterip secilmemem için ellerinden geleni yaptılar dedi. Fıkra gibi
    Akp gelirse borsa düşer dolar ve faiz yükselir. Bunu işi gücü az çok ekonomi olan halk biliyor. Muhtemelen İmamoğlu aday gösterilecek. Halk partiye bakmadan seçer.

94 krizi ocak ayında borsanın en tepesinden başlamıştı...

Mesaj açık..

Mermiyi silaha sürmüşler...

Dolarla vuracaklar gibi geliyor bana..

Seçimlere kadar biter bu iş, uzamaz..

Kaç gün? Kaç ay?? Yaşayıp göreceğiz..

Geçmişte gördük.. Again..

Dünyanın en kırılgan ekonomisi.. TR..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

The Economist
    Mesajlarını ezoterik yollarla verir..
    Dünyanın finans yöneticilerine..
    Simgelerle, renklerle...
    Sonucu biliyoruz.. Artık.
    Zamanını bilmiyoruz..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ya kerem iyi sardin ama açık konusayim gündem takip etmiyor olabilirsin. Şahsen economist dergisine aboneyim. Dergi son yıllarda tr hakkında defalarca benzeri araştırma yazıları hazırladı. Alman basını vs ha keza. Biden desen secikmeden söyleyeceğini soykedi. Yaşanan kur krizi vs ve hala devam eden etkileri ile zaten senin düşündüğün zor duruma düşürüldü. İçeride yabancı yatırımcı kalmadı.

2013 yikindaymisiz da sanki yeni bir şeyler yasaniyormus gibi yazmaktasin. Olay hiç de öyle değil.

6. Son yazi özelinde söyleyeyim genel olarak dünyanın ilk 25 30 ülkesi için konuşmak gerekirse economist mutlaka seçim öncesi araştırma yazıları hazırlar durumu inceleyen. Bizde de ilk defa seçimden önce analiz yapmıyor haberin olsun.

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Ya kerem iyi sardin ama açık konusayim gündem takip etmiyor olabilirsin. Şahsen economist dergisine aboneyim. Dergi son yıllarda tr hakkında defalarca benzeri araştırma yazıları hazırladı. Alman basını vs ha keza. Biden desen secikmeden söyleyeceğini soykedi. Yaşanan kur krizi vs ve hala devam eden etkileri ile zaten senin düşündüğün zor duruma düşürüldü. İçeride yabancı yatırımcı kalmadı.

2013 yikindaymisiz da sanki yeni bir şeyler yasaniyormus gibi yazmaktasin. Olay hiç de öyle değil.
    THE ECONOMİST GERÇEKLERİ! KAPAKTAKİ DETAYI KİMSE GÖRMEDİ! ERDOĞAN'IN İMPARATORLUĞU VE DAVRANIŞLARI!
    https://www.youtube.com/watch?v=_iJT5ADymC8&t=2823s

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Son yazi özelinde söyleyeyim genel olarak dünyanın ilk 25 30 ülkesi için konuşmak gerekirse economist mutlaka seçim öncesi araştırma yazıları hazırlar durumu inceleyen. Bizde de ilk defa seçimden önce analiz yapmıyor haberin olsun.
    bu dönem bana göre bitti arkadaşım..
    çillerde gördüm,ecevitte de.. Dolarla vurulanın yaşama şansı sıfır..
    Daha doğrusu, yaşamasına imkan verilmeyenleri dövizle vururlar..
    Zayıf tarafımız..Silaha gerek yok!
    4 ay sabret.. Yaşar,görürüz..

Sayfa 507/990 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •