Sayfa 507/548 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by süleymanzede Yazıyı Oku
    bizim başlıkta sn. strateji'nin yorumu bu şekilde. siz de bir değerlendirin, bu şekildeyse yüksekten atlayıp canı yanmasın kimsenin.
    O yanlış yorumlamış. Üzüntüden olsa gerek . Durumu belirttim kendisine.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Gümüşlü Yazıyı Oku
    Başta borsavizyon ve İbrahim olmak üzere bizleri burda yönlendiren tüm arkadaşlara emekleri için çok teşekkür ederim.Sayenizde kazandık arakadaşlar.
    Gule gule harcayin ben trenden 5 li rakamlarda inmistim cagriya guvensem de kafamda soru isaretleri vardi hurgzde maalesef gerceklesti.dgzte satip hurgz alip iyi kar edip portfoyun hepsiyle nerdeyse doholdeydim bugun de hatri sayilir bir karla ayrildim bu satis bizim icin cok karli oldu.
    Sabirla bekleyen gercek yatirimci odulunu aldi ve dgzte ile dohol yilin kagidi oldu.
    Herkese bol sans ve kazanclar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    satış fiyatı kesinleşmeden önce 3.70- 3.80 lere satanlar, tavanlarda öne geçmek için nasıl çırpınmışlardı... Çok zevk almıştım...

tarih tekerrürden ibareti, tekrar yaşat bize Allahım...

26.07.2018 de yukardaki şekilde yazmışım...

Tavanda 3 milyon lot civarı alıcı var.

Çağrıya başlama süresi ile ilgili bir zaman kısıtı var mı ?

7.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Çağrıya başlama süresi ile ilgili bir zaman kısıtı var mı ?
    (3) Fiili pay alım teklifi, bilgi formunun Kurulca onaylanmasından itibaren en çok altı iş günü içinde başlar. Fiili pay alım teklifi süresi 10 iş gününden az 20 iş gününden fazla olamaz.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

8.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    (3) Fiili pay alım teklifi, bilgi formunun Kurulca onaylanmasından itibaren en çok altı iş günü içinde başlar. Fiili pay alım teklifi süresi 10 iş gününden az 20 iş gününden fazla olamaz.
    en uygun kur seviyesinden başlar ama bakalım bu gün 3 agır ceza karar verecek brunson için

Sayfa 507/548 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •