2015 yılı mayıs sonunda hisse almaya karar verdim, ne alayım dediğimde öncelikle dövizde o sıra hareketlenme başladığı için döviz geliri olsun, yatırımları olsun, kurumsal olsun, geçmişteki değerine göre düşük olsun, öz sermayesi kuvvetli olsun, fk oranı düşük olsun falan gibi kriterler seçmiştim. Tekfen seçtim değeri 550 milyon usd civarı idi yanılmıyorsam. Ama sadece 300 küsur milyon samsun fabrikasına ek yatırım yapıyordu (gübre ve asit), heryıl 13 milyon usd kira geliri olan Tekfen tower vardı, ak merkezin %10 undan fazlasına sahipti, hep istanbul 'a başlamıştı.
Sırf yeni yatırım, tower ve akmerkez fiyatınaydı ve mevcut gübre fabrikaları, taysad serbest bçlgenin ın tamamı mersin serbest bölgeninde %10nu sahipti. samsun ve ceyhan iskeleleri Birde Tekfen inşaatı bir ara azeriler 750milyon usd ye almak istediler diye araştırırken bir haber okumuştum. Hatta bu bilgileri herkes forumda ağlarken Tekfen topiğinde yazdım kimbilir kaç kere. Sürekli genel kurullarda bir tüyo almak için gittim, hatta yönetime soruları önden hazırladım öyle sordum, arada yatırımcı ilişkilerine sorular soraım, her akşam acaba Tekfene bir proje çıkacak mı, katar riyali ne alemde gibi kontroller yaparım. Tüm bilançoları, faaliyet raporlarını, sunumlarını okuyup inceledim tele konferansları bulup dinledik, hatta iki defa yeni alınan projeyi internetten bulup şirketten önce forumda duyurdum. Forumu sürekli izlerim. kimler geldi kimler geçti. en az beş yıl burdayım deyip 1 hafta da topuklayanlar mı dersiniz, gereksiz hakaret edenler mi dersiniz
Birde en az üç defa aracı kurumdaki danışmanın satın yeter bu kadar kar baskısı, diğer taraftan da hanımın satalımları da cabası. (7, 8, 10 lira civarlarında)
Velakin doğrudur ama kendi adıma kolay olmadığınıda söylemem lazım. Gübreyide takip ediyordum ama bu kozal meselesini hafife almışım. ama hala takibimde bagfas gibi. YTD
Olağan dışı miktar ve fiyat haraketleri olduğundan açıklama istemişler...
Şimdi buradan ağız dolusu küfür edicem olmayacak...be hey. aq 8,70 ten 2.70 e gelirken hiç olağan dışılık yok muydu.... Herşey normal miydi....!!! Hepi topu 20 kuruş yukarıda bu nerenize battı .
İşkur denen hisse 10 günde 10 kat artmış hiç mi gözünüze batmadı... Bizim 20 kuruş gözünüze mı battı yoksa ....mi
Bunu isteyenle başbaşa kalsam ne olur bilmiyorum...sen az bile demişsin ortak...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fertilizerworks.com/sites/def...ber%202018.pdf
haftalık üre fiyatları...hafif düşüşe geçti.....
Anlaşılan o ki bu şirketteki fiyat baskısı dewlet politikası gibi görünüyor dediğin gibi 9 lu fiyatlardan 2.7fiyata gelirken açıklama istemeyen spk denen ne ivedüğü belirsizler anlaşılan birileriyle hareket ederek ky soyma peşindeler yada bu şirketi bu fiyatlardan birilerine peşkeş çekicekler açıklama istemelirinden benim çıkarımım bu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak boşver üre fiyatlarını falan bu şirkete çöken çökene devletten tut spk ya gübretaş yönetiminden tarım krediye hisse yapıcıdan en alt kadmeye kadar anasını bellemişler dibin dibinde debeleniyoruz iki gün artı kapattı hemen açıklama istemiş oç ler daha ne ambargosu ne üre fiyatı hiç birşeye bakmaya gerek yok hepsini Allaha havale ettim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
UsdTry bazlı grafiğini incelediğimizde çanak formasyonu görülüyor.
0.66 $ ı geçer ise hedef 0.90 $ görünüyor. Ara direnç olarak 0.74 $ karşımıza çıkıyor. İzleyeceğim.
Gubrf 22 Ekim 2018 grafiği günlük $ bazlı.jpg
Yazılarım, söz uçar yazı kalır babında olup kesinlikle herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.
Yer İmleri