Sayfa 508/985 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Hicbir sey elde edilmez..

2.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Hicbir sey elde edilmez..
    biz baş vuruları vaptık sonucu bekliyecegiz.

3. Hak aramak ne zamandir bos is oldu. Insanlarin hak aramasindaki zorun ne ki kucumsuyorsun, bende hisse olmamasina ragmen basvurdum bende. Bu arada daha once baska bur sey icin basvurmustum, borsa ile alakali degil, hic umudum olmamasina ragmen dikkate alinip halloldu islerim. Kesinlikle basvurun. Kaybetmezsiniz bir sey merak etmeyin. Ne kadar cok basvuru olursa, spk o kadar hizli karar verir. Spk da calisan bir arkadasim, sikayetlerin kesinlikle dikkate alindigini soylemisti.

4. Hep derler ki hiç dünya markamız yok, ben kendi alanında lider 4 dünya şirketinde çalıştım, birinde ise satın almaya denk geldim,

Yabancı şirket der ki aman kimseyi mağdur etmeyin, herkesi memnun edelim çünkü bunlar nihai tüketici hayat boyu müşterimiz olacaklar o yüzden güvenlerini kaybetmeyelim bakış açısına sahipler...

Çünkü şirketlerin var olmalarını sağlayan biz tüketiciler/yatırımcılarız, tüketici her zaman Kral'dır tüketicisi olmayan şirket bir hiçtir..

Şimdi tüpçünün yaptığına bakın; SPK tarafından verilmiş bir hakkı 3 krş para için bütün güvenini sıfırlıyor.

Bak tüpçü burada ki yatırımcılar, Tv izliyor, gazete okuyor, benzin mazot alıyor, tüp alıyor ve sen bunların hakkını bile bile yemeye çalışıyorsun, bu insanlar asla senin ürünlerini kullanmaz bir daha, zamanla pazar payının nasıl eridiğini, şu anda göz diktiğin 3 krş.tan kat be kat fazlasını kaybettiğini anlayacaksın, ama o zaman iş işten geçmiş olacak..

Belki bir dönem gelecek hisse satmak zorunda kalacaksın ve yatırımcı arayacaksın bu yaptıkların hatırlanacak ve diyecekler ki al hisselerini müsait bir tarafına sok...

Bu olay da bile neden dünya markası çıkaramadığımız ispatı...

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

5. arkadaşlar dürüst patronların olduğu bir ülkede yaşasak sıkıntı olmayacak ama ister istemez bizler her türlü olasılığı hesaplamak zorunda kalıyoruz.
    şimdi benim 2 sorum olacak

1- "Zorunlu çağrıdan muafiyet halleri madde " b) Ortaklık sermayesinde sahip olunan paylardan veya oy haklarından çağrı yapma zorunluluğunu gerektiren kısmın Kurulca uygun görülecek sürede elden çıkarılacağının taahhüt edilmesi veya elden çıkarılması. Bu bent gereğince yapılacak muafiyet başvurularında, payların veya oy haklarının elden çıkarılması için Kurul tarafından verilecek süre içerisinde, sahip olunan paylar sebebiyle ortaklık yönetim kurulunda herhangi bir değişiklik yapılmaması gerekir." burada altını çizdiğim durum olabilir mi acaba, başka birine satmak ?

2- mevzuata baktım (belkide ben görememişimdir) kurul bu muafiyet talebini değerlendirme süresi ne kadar ? belirli bir süre var mı ? çünkü muaf olamazsınız dedikten sonra 30 iş günü içinde çağrı olmalı

NOT: ya da mevzuattaki maddeler içinde bizim göremediğimiz bir maddeyi veya bir cümlesini gerekçe gösterip muaf tutulabilir mi?
    Asla Yatırım Tavsiyesi olarak alınmasın.

6.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Twitter ve sosyal ortamlarda kullanabilirsiniz.

http://docdro.id/CMvIL9M
    http://docdro.id/moAtz0M

Demirören Bey ve SPK küçük YATIRIMCIYI KORUMALISINIZ...
    Unutmayın aynı zamanda tüketiciyiz adaletsizlik yapmayınız yoksa mahkemelerde hakkımızı sonuna kadar ararız...
    Twitter ve sosyal ortamlarda kullanabilirsiniz.
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7. Arkadaslar arastirdim, Birlesme, Satinalma, Cagri ve Muafiyetini iyice gözden gecirdim. Muafiyet deki en önemli kriter ilgili Tebligin c bendidir yani Yönetim Kontrolunde degisiklik olup olmadigidir. Hürriyet de satialma sürecinde bariz Yönetim Kontrolunde degisikligi meydana gelmistir.

KAP: HURGZ [ ] HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Şirket Genel Bilgi Formu
    Orjinal Link:
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/684598 Şirket Genel Bilgi Formu

Sermaye ve Ortaklık Yapısı Bilgileri
    Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
    Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
    ERDOĞAN DEMİRÖREN 428.732.788,05 TRY 77,67
    Yönetime İlişkin Bilgiler
    Yönetim Kurulu Üyeleri
    Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
    AHMET TOKSOY Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Başkanı / Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler Başkanı Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'nin Bağlı Ortaklıklarında Yönetim Kurulu Başkanlıkları ve Yönetim Kurulu Üyeliği 0 Bağımsız Üye Değil -
    UĞUR NABİ YALÇIN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Avukat - - 0 Bağımsız Üye Değil -
    ÇAĞLAR GÖĞÜŞ Erkek Murahhas Üye Yönetici Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği / Yönetim Kurulu Bağımsız Üyeliği / İcra Kurulu Başkanı / Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı / Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı / Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlıkları 0 Bağımsız Üye Değil -
    MEHMET SOYSAL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci - Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı 0 Bağımsız Üye Değil -
    FİKRET BİLA Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Yönetim Kurulu Üyesi / İcra Kurulu Üyesi / Genel Yayın Yönetmeni - 0 - Bağımsız Üye Değil -
    SEDAT ERGİN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Yönetim Kurulu Üyeliği / İcra Kurulu Üyeliği / Genel Yayın Yönetmenliği - 0 Bağımsız Üye Değil -
    OKTAY DEMİR Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Avukat - D Smart Genel Müdürü 0 Bağımsız Üye Değil -
    GÜNDÜZ KÖSEMEN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği / Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı / Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı / Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı - 0 - Bağımsız Üye Denetim Komitesi Başkanı / Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı / Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı
    SEDAT GÜMÜŞOĞLU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklığında Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği / Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı / Denetim Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı 0 - Bağımsız Üye Denetim Komitesi Üyesi
    DEĞERHAN USLUEL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Grup dışı Şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği 0 - Bağımsız Üye -
    Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
    Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
    MEHMET SOYSAL İcra Kurulu Başkanı Gazeteci - Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı
    ABDULVAHAP MUNYAR İcra Kurulu Üyesi / Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci - -
    ERCÜMENT İŞLEYEN İcra Kurulu Üyesi / Dijital İçerik Direktörü Gazeteci İcra Kurulu Üyesi / Dijital İçerik Direktörü -
    ZEYNEP TANDOĞAN İcra Kurulu Üyesi / Reklam Direktörü Üst Düzey Yönetici İcra Kurulu Üyesi / Reklam Direktörü -
    TUBA KÖSEOĞLU OKÇU İcra Kurulu Üyesi / İnsan Kaynakları Direktörü Üst Düzey Yönetici İcra Kurulu Üyesi / İnsan Kaynakları Direktörü -
    CENK OKAN ÖZPAY İcra Kurulu Üyesi / Bilgi Teknolojileri Direktörü Bilgisayar Mühendisi - -
    Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler
    Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
    Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı (%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
    Yenibiriş İnsan Kaynakları Hizmetleri Danışmanlık ve Yayıncılık A.Ş. İnternet yayıncılığı 9.600.000,00 9.600.000,00 TRY 100,00 Bağlı Ortaklık
    Hürriyet Zweigniederlassung GmbH. Gazete basım 5.000.000,00 5.000.000,00 EUR 100,00 Bağlı Ortaklık
    Hürriyet Invest B.V. Yatırım 376.206.949,00 376.206.949,00 EUR 100,00 Bağlı Ortaklık
    Doğan Media International GmbH. Dağıtım ve ilan hizmetleri 97.000.000,00 41.148.349,00 EUR 42,42 İştirak
    Sporarena Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb.) 350.000,00 350.000,00 TRY 100,00 Bağlı Ortaklık

Yönetim Kurulumuz 16.05.2018 tarihinde (bugün);Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Sabancı'nın Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa etmiş olduğu görülerek, Vuslat Sabancı'dan boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerimizin onayına sunulmak üzere Mehmet Soysal'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına,

Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Béatrice de Clermont Tonnerre'in Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa etmiş olduğu görülerek, Béatrice de Clermont Tonnerre'den boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerimizin onayına sunulmak üzere Uğur Nabi Yalçın'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına,
    Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Kai Georg Diekmann'ın Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa etmiş olduğu görülerek, Kai Georg Diekmann'dan boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerimizin onayına sunulmak üzere Oktay Demir'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına,
    karar vermiştir.
    Saygılarımızla,

KAP: HURGZ [ ] HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/684377Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2018-05-17
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Yönetim Kurulumuz
    17.05.2018 tarihinde (bugün);
    Kurulumuzun 27.04.2018
    tarih ve 2018/19 sayılı kararı ile belirlenen Yürütme Komitesi (İcra Kurulu)
    Başkanlığı'na seçilen Çağlar Göğüş'ün Yürütme Komitesi (İcra Kurulu)
    üyeliği ve Başkanlığı'ndan ayrılmasına, yerine Mehmet Soysal'ın Yürütme Komitesi
    (İcra Kurulu) Başkanı olarak atanmasına;
    Kurulumuzun 27.04.2018
    tarih ve 2018/19 sayılı kararı ile Yayın İşlerinden Sorumlu Üye olarak Yürütme
    Komitesi (İcra Kurulu) üyeliğine atanan Fikret Bila'nın Yürütme Komitesi
    (İcra Kurulu) üyeliğinden ayrılmasına, yerine Abdulvahap Munyar'ın Yayın İşlerinden
    Sorumlu Üye olarak atanmasına;
    Kurulumuzun 27.04.2018
    tarih ve 2018/19 sayılı kararı ile Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Üye olarak
    atanan Özgür Tokgöz Altun'un Yürütme Komitesi (İcra Kurulu) üyeliğinden
    ayrılmasına
    karar vermiştir.

Önceki

KAP: HURGZ [ ] HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Şirket Genel Bilgi Formu
    Orjinal Link:
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/673515 Şirket Genel Bilgi Formu

Yönetime İlişkin Bilgiler
    Yönetim Kurulu Üyeleri
    Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
    AHMET TOKSOY Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Başkanı / Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'de Mali İşler Başkanı ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeliği 0 Bağımsız Üye Değil -
    BEATRICE MARIE E. CLERMONT TONNERRE Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Yönetim Kurulu Bağımsız Üyeliği / Denetimden Sorumlu Komite Üyeliği / Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği / Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği - 0 Bağımsız Üye Değil -
    ÇAĞLAR GÖĞÜŞ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği / Yönetim Kurulu Bağımsız Üyeliği / İcra Kurulu Başkanı / Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı / Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı / Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlıkları 0 Bağımsız Üye Değil
    VUSLAT SABANCI Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Başkanlığı / Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'de ve Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri 0 Bağımsız Üye Değil -
    FİKRET BİLA Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Yönetim Kurulu Üyesi / İcra Kurulu Üyesi / Genel Yayın Yönetmeni - 0 - Bağımsız Üye Değil
    SEDAT ERGİN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Yönetim Kurulu Üyeliği / İcra Kurulu Üyeliği / Genel Yayın Yönetmenliği - 0 Bağımsız Üye Değil -
    KAI GEORG DIEKMANN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyeliği / Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği - 0 Bağımsız Üye Değil -
    GÜNDÜZ KÖSEMEN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği / Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı / Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı / Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı - 0 - Bağımsız Üye
    SEDAT GÜMÜŞOĞLU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. grup şirketinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği / Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı 0 - Bağımsız Üye
    DEĞERHAN USLUEL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Grup dışı Şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği 0 - Bağımsız Üye -
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

8. Tebligdeki 18. Maddenin 1. fikrasinin a bendini yorumlayamiyorum. Diger bendl´er bana göre egale olmustur.
    a beninde de sözhonusu cagri maliyeti sirket tarafindan degil, yeni Ana Ortak tarafindan karsilanacagi icin ve finansal güclük ceken bir sirket tarafindan alinmadigi icin, bence bu benddeki kriter de muafiyet olmasina aykiridir!!! Yani haydi gelsin 1,60 lar

Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

Sayfa 508/985 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •