yahu neden demiyorsunuz kent genel müdürümüz tvye çıkmış konuşuyor
yahu neden demiyorsunuz kent genel müdürümüz tvye çıkmış konuşuyor
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
"CİRO VE BÜYÜMEDE ÇİFT HANEYİ YAKALYIYORUZ" dedi Sayın Genel Müdür..
Konuşmasından yakalayabildiklerim;
# "TL nin değer kaybı yaşadığı bu dönemde İhracatı ağırlıklandırarak devam ediyoruz.
İhracatta ortalama %28 artışı yakaladık.."
# "COVİD'de tüm piyasalar masraf, yatırım kısarken hedeflerimize odaklı yatırıma devam ettik.."
# "Bu yıl 171 kişiyi işe aldık..." (birçok firma kısmi istihdam, ücretsiz izin, faaliyet durdurmaya gittiği bu dönemde)
# "Şu an 1300 çalışanımız var, 120 kişi daha alacağız.. Gelecek yıl da 90 kişi DAHA ilave istihdam yapacağız.."
# "İHRACAT'ta birinci pazar ABD, ikincisi İNGİLTERE.. sadece ABD'ye ihracatımız 2 katına çıkacak.."
# "CİRO VE KARLILIKTA ÇİFT HANELERİ YAKALIYORUZ.."
Son düzenleme : nana; 15-10-2020 saat: 16:31. Sebep: R
Kent
15-10-2020 14:22:16
*mondelez türkiye/karagöz: Ayağımızı gazdan hiç çekmedik, yatırım tam hızıyla devam ediyor-bloombergh ht
kent
15-10-2020 14:20:50
*mondelez türkiye/karagöz: Biz türkiye'ye sadece iç piyasa olarak bakmıyoruz, bir üretim ve yönetim üssü olarak değerlendiriyoruz-bloombergh ht
kent
15-10-2020 14:19:45
*mondelez türkiye/karagöz: Ciddi bir yatırıma başladık, bunun pozitifi yansımasını gördük-bloombergh ht
kent
15-10-2020 14:16:08
*mondelez türkiye/karagöz: Ciro ve karda çift haneli büyüme öngörmüştük, bunu yakalayacağız-bloombergh ht
kent
15-10-2020 14:15:52
*mondelez türkiye/karagöz: Tl'nin değer kaybında ihracata ağırlık vermeye çalıştık-bloombergh ht
kent
15-10-2020 14:15:32
*mondelez türkiye/karagöz: Bisküvi ve çikolatada güçlü ciro büyümesi var-bloombergh ht
15.10.2020 tarih, 2020/63 sayılı SPK Bülteni yayınlandı. Buna göre Katmercilerin bedelli sermaye artırımına ilişkin başvurusu onaylandı. Ayrıca %5 fiili dolaşım şartı ile ilgili ilke kararlarından;
".......
1.........
2. Kurul Karar Organının i-SPK. II-17.6 (15.10.2020 tarihli ve 64/1284 s.k.) sayılı ilke kararı:
Fiili Dolaşım Oranının % 5’in Altında Olması Sebebi ile Piyasa Öncesi İşlem Platformu’na Alınabilecek Ortaklıklar ile
Gelişen İşletmeler Pazarı’ndan Alt Pazar’a Alınan Ortaklıkların Finansal Raporlama, Bağımsız Denetim ve Kurumsal Yönetim
Düzenlemeleri Açısından Yükümlülüklerine İlişkin Kurul İlke Kararı
1) Gelişen İşletmeler Pazarının (GİP) kaldırılması nedeniyle, bu pazarda işlem gören ortaklıklar, finansal raporlama ve
bağımsız denetim bakımından Alt Pazar için belirlenen yükümlülüklere tabi olacaktır. Alt Pazar’a alınan GİP şirketleri,
Kurulumuzun II-14.1 sayılı “Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğiâ€nin (II-14.1 Tebliği) 22’nci maddesi
kapsamında yalnızca 30.09.2020 tarihli ara dönem finansal tabloların hazırlanması ve kamuya açıklanması yükümlülüklerinden
muaf tutulmuştur.
2) Fiili dolaşım oranının %5’in altına düşmesi nedeniyle payları Piyasa Öncesi İşlem Platformu’na (PÖİP) alınacak
ortaklıklar için, Kurulumuzun II-14.1 Tebliği’nin 22’nci maddesinde ve Seri:X, No:22 sayılı “Sermaye Piyasasında Bağımsız
Denetim Standartları Hakkında Tebliğiâ€nin “Başlangıç Hükümleri†Kısmının 5’inci maddesinde yer alan 3 ve 9 aylık ara dönem
finansal raporlar ve 6 aylık ara dönem faaliyet raporlarının hazırlanması ve kamuya açıklanması ile 6 aylık ara dönem finansal
tabloların sınırlı bağımsız denetime tabi olma yükümlülüğüne ilişkin muafiyetler uygulanmayacaktır.
3) Fiili dolaşım oranının %5’in altına düşmesi nedeniyle payları PÖİP’e alınacak ortaklıkların II-17.1 sayılı Kurumsal
Yönetim Tebliği (II-17.1 sayılı Tebliği)’ne göre tabi oldukları yükümlülükler aynen devam edecektir.
4) Payları Borsa’nın Alt Pazar’ında işlem gören halka açık ortaklıklar, kurumsal yönetim uygulamaları bakımından II-17.1
sayılı Tebliği’n kurumsal yönetim ilkelerine ilişkin İkinci Bölümünde yer alan hükümler ile Tebliğ’in yatırımcı ilişkileri bölümüne
ilişkin 11 inci maddesine tabi olacak olup, GİP’ten Alt Pazar’a alınan şirketlerin 30.06.2021 tarihine kadar söz konusu hükümlere
uyum sağlaması zorunludur." deniliyor.
Gecenin sabahı bol kazançlı olsun.
tek fiyatın ky lehine olduğu bir dönem yaşayabiliriz..
az lotla yola devam olasılığı.. YTD
Sn Genel Müdür, standart bilgileri açıklaması bile hissenin yatay seyretmesine yetti. Bir de bilanço ve satışlar ile birlikte yatırımla ile ilgili görüntüler geldiğinde hisse ayağa kalkar diye düşünüyorum.
Mikro yatırımcı olarak inşallah tek fiyattan da kazançlı çıkarız.
Bol kazançlar ve huzurlu hafta sonları dilerim.
350 tl yükselişle hafta sonunu geçirmek istemeyenler satışa gitmiş.
Pazartesi yükselişle açar umuduyla herkese bol kazançlar.
Yer İmleri