wc de aynaya baktım
nuha baktım
piyasaya baktım
dovize baktım
ve dedimki kendime
sen bu malın taşıma maliyetine bugünden tezi yok 5 lira ilave et.![]()
wc de aynaya baktım
nuha baktım
piyasaya baktım
dovize baktım
ve dedimki kendime
sen bu malın taşıma maliyetine bugünden tezi yok 5 lira ilave et.![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
teknoloji hisselerimi tamamen boşalttım ve 0 maliyetli 28 k nuhcm topladım şimdilik yeter.kişisel hedefim 3 hane.Herkese bol şans
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
20 de 95.000 lot var bugün hesaplaşma günü. Kırar geçersek birdaha 20 altına zor düşeriz güçlü destek olur 20 haydi izleyelim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Ahmet bey sana sesleniyorum çık çalı arkasından eğer alıcıysan 100.000 lot iyi mal bu tahtada yapıştır geç 2 milyon eder sonuçta sana para değil,
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
kendi malı spekin o çizer birazdan
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Oyak çimentodada bizdede set var hımmm enterresan
emeklilik fonu yonetenlerin salak satış yazma stili bence bu
@borsavizyon
Arkadaşlar;Bu gemiye ne oldu.Kaptan yolu şaşırdı gene.Fiyat 19.30.TL.
Yer İmleri