Sayfa 508/1030 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Bu forumunda sayesinde aşağıdaki linkdeki bilgiden daha fazla bilgiye sahipsiniz ama bir göz atmakta da fayda sağlıyabilirsiniz diye düşündüm...
    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...riyor-2650820/
    Bu haberde 100bin lira için alınan oranlar normal ama 36% ?!

Şu son iki haftadır mevduat oranları ile ilgili bir fırıldak dönüyor. Tam nedenini bilmiyorum. Kokusu çıkacak. Aynı fırıldak bankaların verdiği kredi oranlarında yok. Mevduatçı herkes sakin olmalı, başka bankaya para taşımaktan korkmamalı. Şu karışık dönemde paranızı ucuza kaptırmayın.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

2.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Eğer Dolardaki hafif gerilemelerde faizi de aşağı salirlarsa, bu kafayla kalıcı dolar/euro düşüşü saglayamazlar. Acaba bu hamleleri yapan zat/lar neyin kafasını yaşıyor? Dolar azaldıkça mevduati da azaltirsan, m3vduatci kişi "nasıl olsa mevduatta düşüyor" deyip, gerileyen dolara giriş yapar. Allah akıl fikir versin
    uyanık esnaf taktikleri ile yatırımcının beyni ile beyin salatası yapma hareketleri bunlar

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şekerbanktan aradılar normalde günlük manuel faiz işlettiğimiz hesaplara 2 puan indirdik ama sizden .50 puan düşüşle isterseniz devam edelim dediler..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    gece gündüz hesabımı bu? %25,25 olan...

120 gün sürmüyor muydu?

4.  Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar geçen sene 400 bine satılabilecegim daireme 360 bine zor alıcı buldum. Sizce satıp faize yatırmak mı yoksa bekleyip ileride değeri yükseldiğinde satmak mı daha karlı olur sizce. Bu arada evi her türlü satmak istiyoruz.
    Arkadasim, buraya yazip cevap beklemen bile abes. Bence eger alici yanindaysa sakin elini birakma hemen tapuya kos cuma kapanmadan islemi yap. Evine alici bulmussun fiyat soruyorsun. O para gelecek yil bu zaman 450bin eder en az. Aidat odemezsin, vergi odemezsin, su girdi, duvar akti derdin olmaz hem de cok uzulursen ayni fiyata geri alirsin gelecek yil. Kacirma aliciyi.

5.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Bu haberde 100bin lira için alınan oranlar normal ama 36% ?!

Şu son iki haftadır mevduat oranları ile ilgili bir fırıldak dönüyor. Tam nedenini bilmiyorum. Kokusu çıkacak. Aynı fırıldak bankaların verdiği kredi oranlarında yok. Mevduatçı herkes sakin olmalı, başka bankaya para taşımaktan korkmamalı. Şu karışık dönemde paranızı ucuza kaptırmayın.
    Bu gazete de malum diger kesimi guduyor, emekli memur, pinpon takimini. Bunlari en guzel Isbankasi guduyor. Gecen ay %13 verdik ama oranlar yukseldi bu ay %15 verebiliyoruz deyip hem mutlu ediyor hem de guzelce bir dudukluyor. Hos, belki bizi de %30 oranlarla dudukleyip 20-30 milyon ustu mevduata %40 veriyorlardir, o da ayri mesele.
    Sozcu guzel yere dukkan acmis, bankalardan ne komisyon aliyor acaba?

Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar geçen sene 400 bine satılabilecegim daireme 360 bine zor alıcı buldum. Sizce satıp faize yatırmak mı yoksa bekleyip ileride değeri yükseldiğinde satmak mı daha karlı olur sizce. Bu arada evi her türlü satmak istiyoruz.
    bence siz karar vermelisiniz burada cevap veren kimse evinizin değerini bilmiyordur.şuan kelepir olmayan daire satılmaz satarken %20 ucuza veriyorsunuzdur kanımca, yani bir senede alacağınız faizi satarken peşinen veriyorsunuz.bir seneden sonrada ne olacağını kimse bilemez

7. Burgan Dijital Faiz oranlarını düşürmüş. 32 gün ve üzeri 26.25 olmuş. 32 gün 26.5 ti. 92 gün 27 idi. 5 K aktarmıştım hesap açıldıktan sonra 12 gün vadeli yapmıştım. 24.5 tan. 32 gün altı vadelerde de düşüş var. 5 K için MT aradı vadeli dönüşünüz var tekrar bağlayalım mı diye ? Bende onu ödemelerim kısa vade yapıyorum dedim.

8.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    gece gündüz hesabımı bu? %25,25 olan...

120 gün sürmüyor muydu?
    Benim gece gündüz oranı 19 du.. parayı tam taşırken günlük manuel 23 teklif ettiler bende kaldım( bu arada açıkta para bırakmıyolar). Bugün ama 22.5 e düşürdüler. Gece gündüz oranı asla güncellenmiyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 508/1030 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •