Sayfa 508/940 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Önemini koruyan iki gündem var...
    Birincisi Pandemi ...
    İkisinede Enerji ...
    Pandemi artınca hangi sektörlerin hareketlenip zirve yaptıklarını gördük...
    Şimdi bu illet biterse, kötü etkilenen ve diplere gelen sektörlere sıra gelecek... Zaten daha önceki yazılarınızda sizde bunu yazmıştınız...
    İkinci ve Ülkemiz için çok önemli olan enerji... Bunda da ufak bir gelişme olduğunda sektörün nasıl tepki verdiğinde gördük... Normal gündemlerimize döndüğümüzde enerji birinci gündemimiz olacak ve ciddi getiriler sağlayabilecek...
    Bu da tüm sektörleri dolaylı dolaysız etkileyeceği için şenlik başlayacak diyebiliriz... İnşallah...
    Not: Üçüncü ve en tehlikeli olan mikrobu (ABD) da gözardı etmeyelim...
    Y.T.D.
    Elinize sağlık hocam.Türkiyenin bir iki yılda bulacağı petrol ve doğalgaz rezervleri ile önemli bir oyuncu olması ve hatta ihracat yapacak noktaya ulaşmasını hayal olmaktan çıkar ve gerçeğe dönüşmesini görebiliriz.Ayrıca bulacağı madenlerle Enerji ve Maden şirketleri önemini koruyacaklar.Tupras,Petkım,Kozal ve İpeke vb......

2. Hocam Cımsa da güzel bilanço açıkladığı gün gaplı yukseldi ve bir sonraki günlerde yataya sardı .Kısa yatırımcıyı döktükten sonra % 20 pirim yaptı.Ozkgy belirtmiştiniz senaryo nasıl işlediğini .Ozkgy de bu Cımsa gibi yapabilir diye düşünüyorum.bugünde sağlam durmaya çalışıyor.Ayrıca Cımsa için orta vadede umutluyum.Hollanda da bir çimento şirket kurdular .ihracatı çok iyi.Beyaz çimento üreticisi vs.vs ...ytd.

3. ıpeke, ozkgy ve yayla hala güçlü duruyorlar.
    ENDEKS KAR SATIŞLARI GELEBİLİR.1259-60 CIVARI DESTEK OLARAK SAĞLAM DURURSA İYİ OLUR.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ıpeke, ozkgy ve yayla hala güçlü duruyorlar.
    ENDEKS KAR SATIŞLARI GELEBİLİR.1259-60 CIVARI DESTEK OLARAK SAĞLAM DURURSA İYİ OLUR.
    Aynen katılıyorum...
    Takipteyiz... Sağolun güzel bilgiler için...

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yureğine sağlık hocam.Bütün içtenliğimle Rabbimden sizin gibi güzel yürekli hocalara, insan gibi insan olan insanlara duacıyım.Allah her iki cihanda sizleri bahtiyar etsin.

Bu hafta YAYLA ve OSTIM bize çorba parası verir mi diye sesli düşünüyorum.
    Esma Hanım ben yine sesli düşünüyorum. Onayı aldı devreyi kesti -)) haydi hayırlısı YTD

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam Cımsa da güzel bilanço açıkladığı gün gaplı yukseldi ve bir sonraki günlerde yataya sardı .Kısa yatırımcıyı döktükten sonra % 20 pirim yaptı.Ozkgy belirtmiştiniz senaryo nasıl işlediğini .Ozkgy de bu Cımsa gibi yapabilir diye düşünüyorum.bugünde sağlam durmaya çalışıyor.Ayrıca Cımsa için orta vadede umutluyum.Hollanda da bir çimento şirket kurdular .ihracatı çok iyi.Beyaz çimento üreticisi vs.vs ...ytd.
    Genelde dediğimiz gibi yapıyorlar... Mutlaka zamanları gelecek...Güzel blanço herzaman göstergedir sadece sabır gerekiyor ky için...
    Y.T.D.

7. Yan tahtalar mum gibi eriyoelar.YAYLA 3,92 DESTEĞİNE DEĞDİ OSTIM 3,81 DESTEĞİNE DEĞDİ, AFYON 4,30 TILSON DESTEĞİNE DEĞDİ OZKGY 4,25 DESTEĞİNE DEĞDİ VS .VS. BURALARDAN TEPKİ GELMELİ YOKSA KAYIPLAR DERİNLEŞİR...
    Son düzenleme : esma; 12-11-2020 saat: 16:29.

8. Büktüler ky yi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 508/940 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •