Sayfa 508/897 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    SPK önce yıllardır bu hissede yapılanları incelesin Muratlı ve cetesini araştırsın patronu Adili araştırsın... biz KY 7 yıldır mal satmıyorum param oldukça alıyorum istediğimi yazarım korkum yok SPK dan.. oynanan oyunlar bitiyor imar çıkınca zor alır malı benden patron ederinin üstünde para istiyorum artık... zaten ne kadar mal kaldı dışarıda...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Cok haklısınız şurada bize bildiğini bilgisini paylaşacak adamlar lazım... Tabiki son işlemi kendimiz yapıcaz..

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
    Anlıktakas rica,tşk.
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

Meclis Toplantısı yarın 15.00 de olacakmış.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Meclis Toplantısı yarın 15.00 de olacakmış.

3 saat boşboş konuşmasalar bari yine...

5.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    SPK önce yıllardır bu hissede yapılanları incelesin Muratlı ve cetesini araştırsın patronu Adili araştırsın... biz KY 7 yıldır mal satmıyorum param oldukça alıyorum istediğimi yazarım korkum yok SPK dan.. oynanan oyunlar bitiyor imar çıkınca zor alır malı benden patron ederinin üstünde para istiyorum artık... zaten ne kadar mal kaldı dışarıda...

Evet yıllarca değerinin çok altında fiyatlarda tutulabildiyse hisse, değerinin üstünde de tutulabilmeli. Biz de bak piyasa varmış diyebilelim. Topladığı çok belli. Kendi al sat yaparak sünnetçi korkusu veriyor. Toplamauya eli mahkum. Son kalanlara mecburen bir prim verecek. 4 yıldır bekliyorum bunun bir primi olmalı. Vermiyorum. Ben de istediğimi yazarım. Mal alıp üstüne yatan bir KY yım. İşlemlerim kayıtlı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    3 saat boşboş konuşmasalar bari yine...

İmar çıkacaksa da çıkmayacaksa da, seans kapanışına kadar oyalayacaklardır. Başkanın katıldığı meclis toplantılarını ya kısa tutuyorlar, ya da öylesine toplantı yapılıyor. Ama başkan vekilinin olduğu ikinci toplantı ne hikmetse siyasi tartışmalarla şova dönüşüyor. Sonra yalandan 1 dakikada gündemi görüşüp kapatıyorlar. Hep aynı senaryo. Ben artık bilinçli yaptıklarını düşünüyorum. Ya anlaşıyorlar, ya da talimat geliyor bunlara.
    Ne hikmetse başkan, daha 2.toplantılara hiç katılmadı.

Son düzenleme : relax42; 06-01-2021 saat: 14:06.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
    aha 130 oldu.
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

8. artıya geçmişiz..ezcyt da kopmuş . hadi bakalım hayırlısı
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 508/897 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •