Sayfa 508/1000 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    cumartesi türkiye saati ile sabaha karşı 4'te uyandığımda naci'yi niyazi ettiklerini şok içinde okuyup önce rüyada mıyım acaba sandım, sonra elimi yüzümü yıkadım ve eldeki doları 8.25-8.50 aralığından okutmayı planladım. pazar gece çok heyecanlı geçti, paris hayalleri kuruyordum ama pazartesi piyasa açıldığında yozgat'la karşı karşıya olduğumu gördüm.

en son yapılan 200 baz puan artış ve %18-%19 faizler demekki piyasa tarafından yeterli görülmüş olacak ki 8'i tırmalayıp duracağız. en azından bir süre. bu sefer kurdan değil bizi bist30'dan vurdular. mesajı alması gerekenler (rte) 22-23 mart garan ve akbnk üzerinden mesajı güzel almış olacak ki dünkü kongrede kedi gibiydi. yabancı oranı %45 olmasına rağmen bu adamlar bizim piyasayı 1 ay boyunca taban götürüp 2 yıl boyunca ayı piyasası yaşatabilecek güçteler.

bu arada faizlerin dönmeye başladığını gördükleri an dolar/tl çift hane. şu an bozan bozsun, yine herkes 7,50 göreceğimizi düşünsün deyip o güne hazırlık yapıyorlar. dolar rallisinde bir çok kişide dolar olmayacak kesinlikle.

https://eksisozluk.com/2021-hammadde...0215?a=popular

Ekşide ilginç bir başlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Creşçi teknikci

Sistem al verdiğinde geliyor sat verdiğinde kayboluyor ben beğeniyorum arkadaşı .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye'nin gözü kulağı kabine değişikliği haberlerindeyken, Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında flaş bir iddia ortaya attı ve kabinenin bugün açıklanabileceğini söyledi.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Daha önce Türk Lirası lehine birçok pozisyon alan ve dolar/TL'de boğa tahmini yapan Societe Generale, 2021 yıl sonu dolar kuru tahminini 6,20'den 9,30'a güncelledi
    ya arkadaş, adamın osruktan tayyare olduğunu göre göre alıntı yapıp, bu zavallılara değer vermeyi nasıl açıklayacaksınız..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
    Muhaliflik - evet
    Doların yükseleceğini düşünmek - evet
    Enflasyondan korunmak - evet
    Al - sat kar etmek - evet

Ama ülke batıyor diye seviniyorsan ,hah o zaman lügatta gün yüzü görmemiş kelimeler var senin için.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Türkiye'nin gözü kulağı kabine değişikliği haberlerindeyken, Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında flaş bir iddia ortaya attı ve kabinenin bugün açıklanabileceğini söyledi.
    Kabine değişince de sanki hükümet değişmiş de yeni bir sayfa açılmış gibi davranıyorlar. La kim okursa olsun yönetmen aynı değil mi sanki.

Sayfa 508/1000 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •