Sayfa 509/639 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. İnşallah selamettir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Özellikle tahminleri hep doğru çıkan seddulbahir ve ümit yanitlarsa sevinirim..
    Benim elimde akpaza dair fazla birşey kalmadı zararına çoğunu verdim. Fazla umursamıyorum. Giderse gitsin batarsa batsın. Beni yeterince batırdı... Daha da dönüp bakmam artık.

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Benim elimde akpaza dair fazla birşey kalmadı zararına çoğunu verdim. Fazla umursamıyorum. Giderse gitsin batarsa batsın. Beni yeterince batırdı... Daha da dönüp bakmam artık.
    Vay ümit sen de çaktırmadan elindekileri sattin demek ki seddulbahir gibi..

4. az önce ekside n fırmasında çalısan bırıyle muhabbette ederken akpazdan acıldı konu Adam. annene sı ölünce şirkette calışanlar 10 TL toplamışlar yazık ya birde milletvekili oşa

MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Vay ümit sen de çaktırmadan elindekileri sattin demek ki seddulbahir gibi..
    Keşke 40 civarında satsaydım. 34 e 35 e sattım hep.
    Başka hisselere geçtim sabrım bitti tahammülüm kalmadı bunca zaman hamallık yaptım zaman ve para kaybı haricî psikolojik zarar cabasi kafam rahat artık. Giderse sizler kazanırsınız inşallah gider...

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Başka hisselere geçtim sabrım bitti tahammülüm kalmadı bunca zaman hamallık yaptım zaman ve para kaybı haricî psikolojik zarar cabasi kafam rahat artık. Giderse sizler kazanırsınız inşallah gider...
    Ümit ben sana aylar öncesi sat kurtul dedim.bana demediginizi birakmadiniz seddulbahir murat sen ve tr1919. Allah büyük. Dedigime geldiniz.ne oldu bana o kadar laf söylediniz. Vebal aldınız. Ama sen en azından itiraf ettin sonunda. Diğerlerinden de bekliyorum sattıklarını itiraf etmelerini..

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Ümitli adam da çıkmış,hayırlısı olsun kardeş.Yükselirse de,batarsa da az sayıda insan kalacak..

8.  Alıntı Originally Posted by secretboyinplay Yazıyı Oku
    Ümitli adam da çıkmış,hayırlısı olsun kardeş.Yükselirse de,batarsa da az sayıda insan kalacak..
    Ben satmadim... Devamlı da takviye yaptım... Elimde yüklü miktarda mal var... Hep söyledim bu oyunun son perdesine kadar buradayim... Başkalarının satması beni bağlamaz ... Endeks te alacak başka kâğıt varmı ? Hepsi katladı gitti... 2 yıl oldu.... Elbet kabak kafalinin da vardır bir sahibi....

Sayfa 509/639 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •