Sayfa 509/964 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Güzel kapanış oldu yabancı çok güzel alım yaptı. Kozal dinlensin biraz şimdi sıra İpek'te ;)

2. Akşam pastasını paylaşır mısınız arkadaşlar?

3.  Alıntı Originally Posted by borsaci18 Yazıyı Oku
    O günler geride kaldı yabancı topluyor herşey yolunda
    Herşeyin yolunda olması tek temennimiz dostum inşallah böyle devam eder

4.  Alıntı Originally Posted by borsaci18 Yazıyı Oku
    Güzel kapanış oldu yabancı çok güzel alım yaptı. Kozal dinlensin biraz şimdi sıra İpek'te ;)
    Dostum alan satanları paylaşsan da görsek ne kadar aldıklarını

Alıntı Originally Posted by borsaci18 Yazıyı Oku
    Güzel kapanış oldu yabancı çok güzel alım yaptı. Kozal dinlensin biraz şimdi sıra İpek'te ;)
    Borsacı18 alem adamsın.. ilk kozaa ya geldin.. kaçacak uçacak takla atacak amuda kalkacak vs mesajlar.. sonuç vahim.. sonra kozal da belirdin yine uçacak kacacak hop uçtu birazdan zıpladı. . O da olmadı.. en son ipeke de gördüm seni birkac gün önce belasını versin birdaha alırsam vs yazmıştın.. geri gelmişsin..bu sefer tutturucan galiba.. hadi hayırlısı artık..

6. meril aldığını ertesi gün satıyor satmasa gidecek muhtemelen yarın ya buralardan kapar yada kırmızı kapar

7.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Borsacı18 alem adamsın.. ilk kozaa ya geldin.. kaçacak uçacak takla atacak amuda kalkacak vs mesajlar.. sonuç vahim.. sonra kozal da belirdin yine uçacak kacacak hop uçtu birazdan zıpladı. . O da olmadı.. en son ipeke de gördüm seni birkac gün önce belasını versin birdaha alırsam vs yazmıştın.. geri gelmişsin..bu sefer tutturucan galiba.. hadi hayırlısı artık..
    Kardeş kozalı 54.30'dan verdim 44lerden almıştım, güzel para kazandım.
    Kozalda yazdıklarıma bak 40lardan beri yazdım. Şimdi ipeke aldım geçen hafta aldım zararına sattım ama papaz olayı sonrası yeniden geldim ;)

Sayfa 509/964 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •