Sayfa 509/948 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Spek de tavanı taban anladı sanırım

2.  Alıntı Originally Posted by engincan Yazıyı Oku
    Çok dusmuyor mu 😕

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yedire yedire, çaktırmadan, bir dakika önce gördüğü fiyata tekrar gelip satış fırsatı vermeden. Dakikalıkta süzüle süzüle ola görüntü saatlikte şelale!
    İzlemedeyiz.

3. Yatırım finans silver satıp karel mi alıyor acaba?

4. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

5. Haftayıda başladığımız noktada kapattık. 2 Şubat 2,63
    Son bir ayda da aynı noktadayız... 9 Ocak 2,56

Zıplıyor, (yada sık sık zıplama girişimi yapıyor) ama sonra zıpladığı noktaya yakın geri düşüyor...

Hayırlısı...

6.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Haftayıda başladığımız noktada kapattık. 2 Şubat 2,63
    Son bir ayda da aynı noktadayız... 9 Ocak 2,56

Zıplıyor, (yada sık sık zıplama girişimi yapıyor) ama sonra zıpladığı noktaya yakın geri düşüyor...

Hayırlısı...
    evet aynen öyle dostlar ...ne yazık ki beni de çok bıktırdı...2,42 maliyetli ilk hisselerim elimdeyken 2,74 ü görmesine rağmen satmamıştım sonrasında ta 2,23 ü gördüm...sonra tekrar çıkışında 2,83 ü gördü yine satmadım sonrasında tekrardan 2,57 i gördü...böyle yapınca ve iki defa trade fırsatını kaçırınca dünkü çıkışında trade yapmaya karar verdim...dün elimdekilerin tümünü 2,75 ortalama ile verdim...benden sonra dün kapanışını 2,79 dan yaptı bu sabah da 2,85 i gördü...bu sabah aha bir daha alamam artık kaçtı diye düşünmüştüm...ama gördüğünüz gibi bu gün tekrardan düştü...

dün topik panik yapmasın diye söylemedim bu gün de panik olmasın diye yine kapanışı bekledim...yaklaşık bir aydır tutuyordum ilk defa trade yaptım...sattıktan sonra yarısı ile banvit ,diğer yarısı ile aselsan aldım...tekrardan en yakın zamanda alacağım dostlar...artık silverilne bizi tekrar alır mı bilemem...

nasip diyelim artık...sevdiğim birkaç hisse arasında zaman zaman gidip geliyorum...silverlinede ilk trademdir...sattım diye bir daha almayacağım anlamına gelmiyor...en son bu cümleyi banvitte de kullanmıştım ve dün gerçekten de banvite döndüm...

silverline,gentaş,banvit,albaraka,durdo,uluse gibi hisseler her daim radarımdadır dostlar...aselsanı da tekniğinden dolayı aldım..geçmişte takip ettiğim ve tanıdığım bir hisseydi onda hala %1 kadar zarardayım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. elimde olmasa dahi yorumlarıma burada devam edeceğim dostlar...kolay kolay terk etmek yok...dediğim gibi her an tekrardan alabilirim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. iki defa 2,74 ve 2,83 ü görmesine rağmen satmamıştım...ama dün biraz faaliyet raporuna bakmıştım ve dün bazı kesitleri de sizin ile paylaşmış idim...faaliyet raporunda ötv indirimi ile satışlarımız %20 arttı yazıyordu...oysa son çeyreğin başında ötv indirimi son bulmuştu buda yurtiçi satışları olumsuz etkileyebilir düşüncesi bende oluştu..bir de ağırlıklı yurtiçine satış yapan arçeliğin kötü gelen bilançosu da gelince doğrusu biraz ürktüm...gerçi arçeliğin kötü bilanço vermesinin bir nedeni de aşırı borçları ve bu borçların neden olduğu finansman giderleri olduğu yazıyor topiklerinde..silverline de borç yok denecek kadar az...artık gerçekte ötv indirimi satışları ne kadar etkiler onu bilemem...

vesbenin bilançosu gelmiş vesbe de satışlarının %70 i yurtdışına olduğu söyleniyor topiklerinde ..yani ihracat ağırlıklı ciro yapıyor..vesbe de çok güzel kar getirmiş...

silverlinenin satışlarının yarısı yurtiçine ,diğer yarısı da yurtdışına yaptığını biliyoruz...yurtdışında artan parite ve döviz kuru ihracatı olumlu etkileyecekken ,yurtiçi satışları bir miktar sekteye uğrama ihtimali var..gerçi toki evlerine iyi satış yapıyor belki de bu etkilenme çok da fazla olmayabilir...

bir de çelik fiyatlarına dün baktım son üç çeyrekte %20 ye yakın bir çıkış söz konusu...buda karı bir miktar olumsuz etkileyebilir...

o yüzden de kar beklentilerimizi biraz törpülemekte fayda var....sonradan hayal kırıklığı oluşmasın...

ama genel anlamı ile şirket iyi yoldadır....yeni bir yapılanma içine girmiştir özelikle de mağazaları gittikçe artıyor...hisseye güveniyorum ama bu güvenim geçmişe göre bir miktar törpülenmiştir...daha doğrusu kar beklentim bir miktar törpülenmiştir diyelim...

her türlü ihtimali de gözönüne alarak sermayemin yarısı ile veya tümü ile tekrardan giriş yapabilirim....

Sayfa 509/948 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •