bu arada fazla rahat cevap atıyorum ama arkadaki mantıgı anlatayım FaMSbmdP.jpg turkuvaz olan (parlak mavi,acık yesil ne isim takarsanız takın) pivot olarak kullanıyorum. altı ustu hisseye bakışım cok farklı olur. altında guzel bir alış yeri belirler beklerim ustunde malda beklerim.
Vakfın den iki hafta önce 2.02 den 15 Bin lot aldım hisse felç oldu.bu hissede ki spek kriz geçiriyordur bendeki lot yüzünden 😂😂😂
Bugünkü faiz artışı bizim için çok kötü oldu. Birincisi iç piyasa hızla daralıyor, ikincisi iştirakleri büyütmek için isgsy kredi kaldıracı kullanıyor.
İştiraklerin geçen yılki dönem zararının yarısı finansman giderleriydi.Geçen yıl finansal giderler 16 milyon civarıydı.
nisan ortasına kadar borsa 140 bin deniyor herşey güllük gulustanlik gösteriliyor idi.sonra ne olduysa oldu şimdi kurban bayramına çıkmayın deniyor. döviz yükselmeye başladığında ben burda şöyle demiştim para babalarıda hükümeti sıkıştırıp seçim rüşveti istiyor.yuzde 4 dü buldu sanırım faiz artışı.simdi amaçlarına ulaştılar.secimi kim kazanırsa kazansın bu faiz ödenecek.simdi ikinci aşamada yüksekten dövizi boz borsa al.yeni hükümet yeni şans.denerek borsa yükseltilecek.bir sonraki oyuna kadar oyun bu
Yer İmleri