Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop - XIX

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Bu sefer gidiyor 25.480 e işte
    Ve oradan dönecek
    Aldım sinyali
    Ya dostum seni eskiden çok sık severek takip ederdim.Şimdi içinden kardeş işin gücün yokmu ne gelip gidip yoklayıp duruyosun dicen.Ama yorumların çok farklı ..Senin içine farklı bi KOÇ kaçmasın...

2. Bugün baya poz açılmış yeni

Kasa iyice doldu

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Büyük para ile küçük hisselerde oynanamıyor. Yanılıp da alanlar olunca blok satışlar geliyor bir daha ortada hacim vs de olmuyor. Yani küçük hisselerde oynamak için üstad-ı muazzam olmak lazım, oralarda Zenga gibi Peak Games gibi oyun kuranlar var.

Büyük para mecburen büyük hisseler ve endeks ile oynuyor.
    Bence artık parayı bulan türkler cesaretini ve aklınıda kullanarak yabancıya para kaptırmak istemiyor.Büyük hisselerde yabancının sabırını sınayacağına,,, hergün küçük hisselerde sabırsızca işlem yapılıyor...

4. investing.com teknik göstergeler

https://tr.investing.com/indices/ise-30-components

Kopyalarken hata olmuş tekrar kopyaladım. Siteden son halini ve detay indikatörlere bakmakta da fayda var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Keşke satılmasaydı...Ama tebrikler...Borsada hissesi var mı bu şirketin. Ben olsam borsaya açardım.

https://www.haberturk.com/son-dakika...8061-teknoloji

6. Arkadaşlar merhaba viop için kamu bankalarından birini kullanıyorum beni 1 yıldır fitil etti. Grafikler donuyor derinlik bilgilerini çok pahalı satıyor falan falan işte. İş bankası ile görüştüm minumum 25.000 yatırmanız lazım dedi. Bu minumum kısıtlaması olmayan kullanışlı derinlik lidansları uygun bir aracı kurum varmı önerebileceğiniz.
    Not: teknik analizde grafiğin canlı olması kaydı ile.

7.  Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Keşke satılmasaydı...Ama tebrikler...Borsada hissesi var mı bu şirketin. Ben olsam borsaya açardım.

https://www.haberturk.com/son-dakika...8061-teknoloji

Yıllar önce tetris vardı, büyük ihtimal ile adam patentini vs almadı sonra küreleri yan yana getirip patlatma diye bir oyun çıktı, millet iş yerinde iş yapmayıp oynuyordu. Sonra candy crush diye bir şey çıktı millet bağımlısı oldu, için işine görsellik müzik vs bir sürü şey konulup değişik oyunlar yapılmış.

Bu borsa da biraz ona benziyor yeşil olacakları işeretleme oyunu gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yıllar önce tetris vardı, büyük ihtimal ile adam patentini vs almadı sonra küreleri yan yana getirip patlatma diye bir oyun çıktı, millet iş yerinde iş yapmayıp oynuyordu. Sonra candy crush diye bir şey çıktı millet bağımlısı oldu, için işine görsellik müzik vs bir sürü şey konulup değişik oyunlar yapılmış.

Bu borsa da biraz ona benziyor yeşil olacakları işeretleme oyunu gibi.
    Yeşili doğru işaretlesen bile onun üzerinden elini ne zaman kaldıracağını da iyi bilmen biraz da tamahkar olman gerekiyor. Yoksa erken kalkarsan pek bişey kazanamazsın geç kalkarsan da elindekinden olursun

Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •