Sayfa 509/1001 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Ama
    Sensör bayımı bekliyorum.
    Kime ne zararı vardı.
    Adama saldırdılar.
    Kendini savunurken,birde caza aldı gitti
    kime ne zararı vardı...
    poz fanatiklğinden başka ne zararı olabilir ki ..yürttüğü maniple hareketlerin burada okuyanlara ne zararı olabilir ki..!!
    ayısını sizde yaptınız sayın koç..
    maniple etmeyin burayı..
    kimseye de zararı yok demeyiniz..!!
    senle aynı düşündüğü için zararı olmaz tabi bizim gibi bağımsız bakarsanız zararı çok..!!
    en yakın örneğini hiç bir işten anlamayan ky short bastım dedi..burada ki algı yüzünden olduğuna eminim..
    ada batmış bir daha battı...
    o yüzden..
    ne yazılıyorsa dikkatli olunmalı..!!

2. japonları da atalım buraya yılı nasıl kapattılar görelim ..!!

güney afrika

brezilya

endeksimize laf edenler bunlara da baksın...

en sağlamı da rusya imiş..!!covid gelmemiş rusyaya

vix korku endeksinde de son durum bu..!!
    YOK trump şu bu geçiniz..!!!
    daha önce de yazdım dünya borsalarının bir birine oranlarına bakarsanız çoğunun gideceği o balon tabiri ile aksettirilen cümlelerin tutarsızlığı ortaya ççıkıyor..
    aşılar işe yaramazsa ki sanmıyorum ama oldu yaramazsa vix uçar endeksler düşer ama malum covid kırılımı ihlal edildiğinde gelişen de gelişmekte olan üklerede de de zaten yukarı yönlü trendleri hiç kırılmamış..!!

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Biraz açabilir misiniz?
    Şimdiye kadar iz sürerek gidiyordum. Yani bıraktıkları izlere oynuyordum. Uygun bir yerden girip. Ama şimdi farklı. Hani sert bir hareket yaparlar ve sonra dinlenirler ve tekrar atak yaparlar. Ben işte o son atağın bitiş noktasıni buldum. Yani aralardan işleme girmeyip zirveden ya da dipten giricem. Trend zirvesi ya da dibi değil yanliz. O sert hareketin doygunluk noktasında. 2000 puan veriyor bu sistem. FX de ise 20 pips.. İnsallah daim olur. Sevgiler. Bol kazançlar

4. yani ülkeler bariz endeks göstergeleri eski kanalları içine girdiler ve bu bir şekilde devam edecek anlamı çıkarılabilir..
    covid gibi bir düşüş ömrümüzde ne zaman gelir bilmiyorum ama cidden tarihi fırsat her parabiriminde kendi yaşantısına göre kazançlar iyi kaçırıldı...
    yani dünya da bunu değerlendirebilen herkes bence çok zengin olmuştur..!!
    yani covid trendini yakalayan afrikalı türk brazilyalı koreli adamlar her türlü kazandılar ve eşitler ..!!puan bazında..!!
    demem o ki..
    sistemsel çarklar böyle dönüyor demekki...

5.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar iz sürerek gidiyordum. Yani bıraktıkları izlere oynuyordum. Uygun bir yerden girip. Ama şimdi farklı. Hani sert bir hareket yaparlar ve sonra dinlenirler ve tekrar atak yaparlar. Ben işte o son atağın bitiş noktasıni buldum. Yani aralardan işleme girmeyip zirveden ya da dipten giricem. Trend zirvesi ya da dibi değil yanliz. O sert hareketin doygunluk noktasında. 2000 puan veriyor bu sistem. FX de ise 20 pips.. İnsallah daim olur. Sevgiler. Bol kazançlar
    başarılar inşalah sistemin ekmeğini yersin...sistem önemli.

bana görede cons bayıma verilen ceza ağır oldu. yazmaya gelince nerde ne hata yaptı dikkat etmedim ama..burda kimler neler sallamadı. orası ile ilgilenmiyorum ama bana göre sayfanın en renkli isimlerinden biriydi. evet laf soktuğu zamanlar oluyordu ama bana göre yumuşacıktı. yani öyle ceza yenecek türden değildi bunlar. ne güzel kavuruyordu, dibine yakıyordu
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. bence bu covid ingilizlerin oyunu...sırf şu formasyon a uysun diye bunu el birliğiyle çıkarıp tam formasyon dönüm yerinden geri çevirmiş aslında formasyona göre 9909 seviyesine gitmei oraya varmadan dönmesi lazımdı ama 3 tane formasyon bacağından bir tanesini ciddiye alıp tüm dünya piyasalarını çevirmişler..!!

şaka yollu yorum yaptık bunu ciddiye alan olmasın sakın..!

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bana görede cons bayıma verilen ceza ağır oldu. yazmaya gelince nerde ne hata yaptı dikkat etmedim ama..burda kimler neler sallamadı. orası ile ilgilenmiyorum ama bana göre sayfanın en renkli isimlerinden biriydi. evet laf soktuğu zamanlar oluyordu ama bana göre yumuşacıktı. yani öyle ceza yenecek türden değildi bunlar. ne güzel kavuruyordu, dibine yakıyordu
    bozuk türkçe chat ekranı misali kullanımlar ...altı boş pozlar manipualtif hareketler..umarım geri döndüğünde daha tutarlı olur...
    bir de yanlışınız var hiç de kibar laf sokmuyordu...
    dümbük dedi adam ya..sırf kendine muhalif görüş sunanları..!!kara sinek dedi..
    ben ona muhalif olanların bu kadar ağır cümle kurduğunu görmedim hocam..
    neyse gelsin kavurmasını pişirsin kısık ateşte kavurmayı yakan adamdan ne beklenir..
    mesaj sayısı fazla diye saygı fuyanı gördüm şurada..)

Sayfa 509/1001 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •