Sayfa 509/682 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by tonyforza Yazıyı Oku
    GEDİK - Cep to Cep

Cepten cebe tarifesi. Al gülüm ver gülüm. Suni hacim.
    Kap a haber düştü bedelli başvurusunu yapmışlar.

2. Gedik aldı aldı 15 25 10 aksam verdi cogunu zararına oyak aldı

3. Beyler kağıt şimdilikn yi duruyor satacağı kadar sattı patron tabii arada sirada silkeleme biktirma yapacak. Ama sonu iyi olacak. Tabii burada maliyeti yüksek olan biraz 6 ay 1 sene sabredecek. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by n.eray Yazıyı Oku
    Pastayı pel beğenmedim. Malı dağıtmışlar yine. Alıcı kısımdaki diğer dilimi hiç hoş değil.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by tonyforza Yazıyı Oku
    Pastayı pel beğenmedim. Malı dağıtmışlar yine. Alıcı kısımdaki diğer dilimi hiç hoş değil.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Malı dağıtan adam 2.20 ye niye mal vermedi peki yazdık yüklü. Dağıtacağı kadar dağıttı valla .bundan sonra toplar ancak dostum. Verirsede alırız sıkıntı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Malı dağıtan adam 2.20 ye niye mal vermedi peki yazdık yüklü. Dağıtacağı kadar dağıttı valla .bundan sonra toplar ancak dostum. Verirsede alırız sıkıntı yok.

8 liradan beri veriyor zaten? 2.21'e verdi, 2.20'ye vermeyince mi kötü oldu
    Sabah 2.26'yı gördü, belki de sabah gidecek hisseyi 2.21'e kadar baskılardılar. Bunu söylemeye çalışıyorum. Yoksa 2.20'ye verilmedi, dağıtacağı kadar dağıttı demek kanımca doğru değil. Mal dağıtıldığını sayın cefaks'ın paylaştığı pasta gösteriyor zaten. Alıcılar tarafındaki gri dilime bakmak yeterli.

Son olarak, verirse de alırız konusu biraz düşünülmeli, zira önümüzde bedelli var. aldığın sürece, bedelli sermaye artırımında dilüe/seyrelme yaşamaman için payların oranında tekrar alım yapman gerekli.

7.  Alıntı Originally Posted by tonyforza Yazıyı Oku
    8 liradan beri veriyor zaten? 2.21'e verdi, 2.20'ye vermeyince mi kötü oldu
    Sabah 2.26'yı gördü, belki de sabah gidecek hisseyi 2.21'e kadar baskılardılar. Bunu söylemeye çalışıyorum. Yoksa 2.20'ye verilmedi, dağıtacağı kadar dağıttı demek kanımca doğru değil. Mal dağıtıldığını sayın cefaks'ın paylaştığı pasta gösteriyor zaten. Alıcılar tarafındaki gri dilime bakmak yeterli.

Son olarak, verirse de alırız konusu biraz düşünülmeli, zira önümüzde bedelli var. aldığın sürece, bedelli sermaye artırımında dilüe/seyrelme yaşamaman için payların oranında tekrar alım yapman gerekli.
    Al ver yapıyoruz zaten sıkıntı yok. Bedelli den sonra güzel olacak çok kasmayın. He benim maliyet 2.50 . 4-5 maliyeti olan için zor tabii beklemek. Ama bu iş böyle.

Sent from my SM-N910C using Android mobile app

Sayfa 509/682 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •