Sayfa 51/76 İlkİlk ... 41495051525361 ... SonSon
Arama sonucu : 622 madde; 401 - 408 arası.

Konu: HAYIR'da Hayır Vardır....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. iŞTE TEK ADAM!!!!!
    Daha şimdiden kimseyi konuşturmak istemiyor.....hazmedemiyor....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT Haber ve kuruma ait bazı kanallarda müşterek başlayacağı duyurulan canlı yayınının, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşması nedeniyle yarım saat geç başlatılmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, tepkisini "Bakın tek adam rejimine en tipik örneği bu akşam yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanı konuşuyor, bana saat 19.00'da televizyon programı yapılacak denmiş ama onun sözü kesilemiyor, kimse kesmeye cesaret edemiyor" sözleriyle dile getirdi. Kılıçdaroğlu, "TRT'nin tarafsız davranması lazım. Sayın Başbakan çıktığında ayrı, biz çıktığında ayrı veriyorsunuz. Böyle olmaz. Ben bu kanala vergi ödüyorum" dedi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Latif Demirci çizdi!

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Aşık Veysel Şatıroğlu

Murat Sayın çizdi!

Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Aşık Veysel Şatıroğlu

Ercan Akyol çizdi!

Aşık Veysel Şatıroğlu

Aşık Veysel Şatıroğlu

Ergin Asyalı çizdi!

Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 51/76 İlkİlk ... 41495051525361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •