Sayfa 51/998 İlkİlk ... 41495051525361101151551 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 401 - 408 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Ondan sonra koyim deyince. Vay efendim cihangir koydu. Geriye gittikçe gidiyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Ondan sonra koyim deyince. Vay efendim cihangir koydu. Geriye gittikçe gidiyoruz
    Yoo bizim icin sorun yok, Anayasa'ya da uygun..

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Ondan sonra koyim deyince. Vay efendim cihangir koydu. Geriye gittikçe gidiyoruz
    Adamın elinde mızrak, Toto’da yaprak, elektriği yok.
    Siz internet peşindesiniz.
    Şükretmek lazım.
    [emoji23]

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kadıköy de siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran motosikletteki iki kişi, Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz diyerek nakil olan hastayı görmek istedi. Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü kapıyı açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı.

Ambulans şoförü o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yapılan çalışmalar sonucu kimlikleri tespit edilen E.B. ve M.T yakalandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Ben ilgili Hakim'in yerinde olsam bunlari en az 90 gun icerde tutardim, at dosyayi adli tatilin sonuna, oturup dusunsunler.

Her turlu manyak mevcut.
    Tınaz abi hadi öteki itleri uyuttuk bunları napıcaz

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yoo bizim icin sorun yok, Anayasa'ya da uygun..
    Hemşoya gaz vermeyin birazdan elektrik direğini deler geçer. Matkap Cihangir kardeşim

6. En iyisi ayasofya abi bir taraftan ben bir taraftan, önümüze gelene, yanımızdan geçene, hatta arkamızdan geçeni de önümüze alıp...

7. Tınaz beyin konyayla bağı var mıydı onu hatırlamıyorum. Bir de onu alıp yanımıza... Semt semt, sokak sokak...

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kadıköy de siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran motosikletteki iki kişi, Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz diyerek nakil olan hastayı görmek istedi. Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü kapıyı açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı.

Ambulans şoförü o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yapılan çalışmalar sonucu kimlikleri tespit edilen E.B. ve M.T yakalandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Ben ilgili Hakim'in yerinde olsam bunlari en az 90 gun icerde tutardim, at dosyayi adli tatilin sonuna, oturup dusunsunler.

Her turlu manyak mevcut.
    90 Gün fıstık gibi olur, zaten hayati tehlikesi olan hastayı engellemek 90 gün az bile.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 51/998 İlkİlk ... 41495051525361101151551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •