Sayfa 510/814 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. bu sefer 1 üstüyüz korkma selefonytd

2. Yaptığın işin ne kadar kahla alındığı her iki sırketin 1 kuruş bile oynamamasindan belli fazla kendini övmeye gerek yok şunu yapiyoruz bunu yapıyoruz diye ayna tahtada ne yaptığını görmek için

3.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    bu sefer 1 üstüyüz korkma selefonytd
    Gorkuyom..
    Biraz borcum vardi onu ödeyip.. Tavuk çiftliği işine girecektim ama nasip olmadi
    Ben de heme kaniyom 1 üstü diyince
    Acaba 0.59 mu diye heyecanlandim

4. Eşleşme .57
    Ne farkeder tarkan ha..1 üstü
    Ha 1 6

5. Batmazsan .................

6. Mine tozlu yu twitter da eleştirince hemen takipten çıkarıyor. Onun istediği kendisini sürekli şak şaklamamız twitter da. Ne güzel zarar ediyoruz ama önemli değil siz kazanıyorsunuz ya mine hanım bizim kaybetmemiz önemli değil dememizi bekliyor.benim gözünde bi kadının acundan bir farkı yok.o da bizi tokatlayıp gitmenin derdinde...

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Mine tozlu yu twitter da eleştirince hemen takipten çıkarıyor. Onun istediği kendisini sürekli şak şaklamamız twitter da. Ne güzel zarar ediyoruz ama önemli değil siz kazanıyorsunuz ya mine hanım bizim kaybetmemiz önemli değil dememizi bekliyor.benim gözünde bi kadının acundan bir farkı yok.o da bizi tokatlayıp gitmenin derdinde...
    Bence nankorluk yapiyorsunuz.bu kagit kotdan atilmadiysa 0.90 lara kadar yukselmisse yine onun sayesinde.yoksa coktan kotdan atilmisti.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Mine tozlu yu twitter da eleştirince hemen takipten çıkarıyor. Onun istediği kendisini sürekli şak şaklamamız twitter da. Ne güzel zarar ediyoruz ama önemli değil siz kazanıyorsunuz ya mine hanım bizim kaybetmemiz önemli değil dememizi bekliyor.benim gözünde bi kadının acundan bir farkı yok.o da bizi tokatlayıp gitmenin derdinde...
    Her gun eksiye gider mi bi hisse bide anapazar hedefi var mine hanim aciklama yapti kap haber dustu tik demedi nerden bulastim buna

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 510/814 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •