Sayfa 510/639 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. İllaki rüzgar tersine dönecek... İllaki artik birşeyler yapilacak.... Başka çare yok... Bir yol mutlaka bulunacak... Film tersinden oynama başladı... Bir bu kadar daha olsa beklerim ama o kadar olacağını zannetmiyorum.... Gyo olmazsa birleşme olur başka birşey olur hic beceremezlerse satarlar bir yabancıya ... Kuru ağaç misali bırakmazlar illaki birşeyler yapılacak.....

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    İllaki rüzgar tersine dönecek... İllaki artik birşeyler yapilacak.... Başka çare yok... Bir yol mutlaka bulunacak... Film tersinden oynama başladı... Bir bu kadar daha olsa beklerim ama o kadar olacağını zannetmiyorum.... Gyo olmazsa birleşme olur başka birşey olur hic beceremezlerse satarlar bir yabancıya ... Kuru ağaç misali bırakmazlar illaki birşeyler yapılacak.....
    Murat o zaman seddulbahir satmadiysa o da destek atsın. Ben de alım yapayım. Rus ruleti misali artik bu kagit.ortasi yok

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Murat o zaman seddulbahir satmadiysa o da destek atsın. Ben de alım yapayım. Rus ruleti misali artik bu kagit.ortasi yok
    Simdi realist bir yaklaşımla doğru söylemeye başladin.... Ben zaten alıyorum devamlı... Seddulbahir i bilmiyorum.... Alıp almamak ta senin bioecegin is... Ben tüm yatirimimi neredeyse bu kağıda yaptım.... Bu adamlar kurnaz adamlarıdır... Firmayı batirmazlar beceremezler ise de satarlar.... Ben buna inanıyorum.... Kimseye de al SAT tut demem....

4. Sinir ve zaman kaybi ..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Sinir ve zaman kaybi ..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vazgeçtim yine ben almayayim bu karapazi..

6. [emoji848] sabır ben de malı hala elimde tutuyorum ...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. 13.55 de işlem olmamış.

8. Arkadaşlar fiyatları 15 dk gecikmeli takip ediyorum eşleşme göremeyince 42 den 1 lot alim girdim sonra kimse küfretmesin

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 510/639 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •