Sayfa 510/855 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aytek76 Yazıyı Oku
    İste alamadigi icin bekliyoruz o almak icin bekliyor bizde yukselsin diye anlayan

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aytek kardesim bizden bisey alamaz lot kaybeder dusurdukce !!!! Kendi bilir,yasasin halklarin kardesligi !!!!!

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Aynen katiliyorm beninde y....mi alir !!! Alabilirse tabiki =))

Bunca zamandır bu piyasada olurda alamaz mı? Şu Nip itiraz ve mahkeme haberi bir gelse. Doğan boşuna mı çıktı huzura. Hiç dert anlatmadı mı.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bunca zamandır bu piyasada olurda alamaz mı? Şu Nip itiraz ve mahkeme haberi bir gelse. Doğan boşuna mı çıktı huzura. Hiç dert anlatmadı mı.
    Yani acarmisin cumleni mkeles kardesim??

4. Ne zaman haber geleceği belli değil bu hisseden bence durulmaz şimdi çıkıp alttan giriceksin ben 2.17 den çıktım faize koydum parayı 8 günde 104 tl Allah bereket versin burada bekleseydim sattığım zararın üstüne 2 bin daha koy karar sizin

5.  Alıntı Originally Posted by MyPlanet Yazıyı Oku
    Ne zaman haber geleceği belli değil bu hisseden bence durulmaz şimdi çıkıp alttan giriceksin ben 2.17 den çıktım faize koydum parayı 8 günde 104 tl Allah bereket versin burada bekleseydim sattığım zararın üstüne 2 bin daha koy karar sizin
    Vay arkadas millet sasirmis faizden gelen paraya ALLAH bereket versin diyeni ilk defa goruyorum !!!

Sent from my SM-N920C using Android mobile app

6. Bereketini gor diyecemde bu nasil is boyle

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Vay arkadas millet sasirmis faizden gelen paraya ALLAH bereket versin diyeni ilk defa goruyorum !!!

Sent from my SM-N920C using Android mobile app
    Ben belki inançsızım niye öyle diyorsun Ama yaratanın var olduğuna inanıyorum Dünyada bir sürü din var herkes Yaratanın gönderdiğini iddaa ediyor ne kadar tuhaf diğmi...Neyse faiz günah borsa günah her şey günah bizim para enflasyonda eriyor o zaman enflesyonda günah

8. Selam sipekciğim niye kivraniyon ki bak bas aşağı niye tapan yemiyor demi aşağı bassan alacak kişi çok korkuyonmu korkma sipekciğim sen aşağı bastikca millet senin elinden mali kapar onunda yapamıyor e yukarıda cekemiyon ne y.yaacaginida bilmoyon ama biz biliyoruz ss kanununu biliyorsun mecbur malları yukarı cekecen ha biz bekleriz zamanımız çok ama senin vaktin azaldı sipekciğim öpüyorum seni basta aşağı biraz daha alalım 5dende sana teslim ederim canım spegim kabus görme korkma

Sayfa 510/855 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •