Sayfa 510/917 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Dipte beklediğim hacim oluşuyor. Muhtemelen yabancı elinde olan malı veriyor ya da emeklilik fonlarından çıkış var. İkisi de hisse için olumlu olur bence.
    Maalesef akyatırımın yatırım fonu satışını 5.50'de karşılayanlar sattı bugün.
    21.09 aracı kurum dağılımı.

Bugünkü işlemler

Gidip Erbos aldılar galiba
    700-800 k paranın 200m piyasa değerindeki kağıtta yarattığı türbulansa bakın, kağıdın piyasa değerine 8 m hasar verdiler kendileri ortalama %10 zarar (70-80 k) ederken
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

2. Bravo güzel yakalamışsınız
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

3. bu denli bir satışı ve zararı durduk yere hiç kimse yapmaz patron hariç,hacim artışlı bir düşüş yine bir oyun oynanıyor var bu işte bir iş,tuzak kuranlara da tuzak kuran bir ALLAH var.Yaradana havale ediyorum bu güralların hepsini.

4. Bir lot oynamadan, birebir örtüşüyor, inanılır gibi değil.
    Bunu tespit edebilmiş olma halinle,
    sen de inanılmazsın!

5.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    bu denli bir satışı ve zararı durduk yere hiç kimse yapmaz patron hariç,hacim artışlı bir düşüş yine bir oyun oynanıyor var bu işte bir iş,tuzak kuranlara da tuzak kuran bir ALLAH var.Yaradana havale ediyorum bu güralların hepsini.
    Gerçekten patron değil, patron kutpo satıp erbos mu aldı yani bugün
    Bu da erbosun bugünkü dağılımı.

6.  Alıntı Originally Posted by mescil Yazıyı Oku
    Gerçekten patron değil, patron kutpo satıp erbos mu aldı yani bugün
    Bu da erbosun bugünkü dağılımı.
    iyi ama iki işlem kütpo satış ve erbos alım aynı kişiler üzerindenmi,emin olabiliyormuyuz,bunu tespit edebilme ihtimalimiz varmıdır sevgili mescil kardeşim,bu kadar salınma sebebi nedir zaten ky binde 2-3 ya var ya yok hisse,fonlar temettüyü alsa zaten durmaz yani hisse fiyat olarak batık hisselerden de batak hale geldi 10 yıldır sürünüyor bak bi incele yani(2008-2018)hep aynı tl fiatı 2016 çıktı çarptı.Şahsen beni beher 1 hisse maliyeti 2.45 usd,cevabı için yazıların için tşk ediyorum.saygılar y t d

7.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    iyi ama iki işlem kütpo satış ve erbos alım aynı kişiler üzerindenmi,emin olabiliyormuyuz,bunu tespit edebilme ihtimalimiz varmıdır sevgili mescil kardeşim,bu kadar salınma sebebi nedir zaten ky binde 2-3 ya var ya yok hisse,fonlar temettüyü alsa zaten durmaz yani hisse fiyat olarak batık hisselerden de batak hale geldi 10 yıldır sürünüyor bak bi incele yani(2008-2018)hep aynı tl fiatı 2016 çıktı çarptı.Şahsen beni beher 1 hisse maliyeti 2.45 usd,cevabı için yazıların için tşk ediyorum.saygılar y t d
    Elbette yüzde yüz emin değilim, yüzde yüz emin olmam için o kurumlardan içeriden bilgi almam gerekir ki bu bir insider suçudur. Ama Kutpo alım ve satım lotları aynı ve Alnus da başka mal yok (T+2)'de Alnusa mal gelirse aynı kişiler değilmiş kusura bakmayın derim.
    Kütpo ve Erbos ana ekranımda açık, o yüzden bu işlemler neredeyse arka arkaya gelince tesadüfün bu kadarı olmaz diyorum.
    Saygılar.

Bugünkü işlemler bana şunu anlatıyor, kağıtta ciddi bir piyasa yapıcı yok, büyük ellerden kimse ilgilenmiyor.
    Düzenli olmayan bilanço rakamları nedeniyle ilgi az.

8. Sözün bittiği yerdeyiz defter değeri 7.5 Lira hale bakın.. analiz yapmaya gerek yok bugün tavan olan kağıtlara bakın borsa da temel analiz çok uzun vade de ancak sonuç veriyor...

Sayfa 510/917 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •