Sayfa 510/804 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Terki joe bak bakalım büyük düşüşten sonra kaç hisse eski zirvesine kafa attı.....Erbos değil mi? Yaaaa Eblek biriktiriyorsa sebebi olma mı hiç
    Sen daha abaküsçünün kimin alıp kimin sattığındaysan... armudun iyisini .... anladık da avakadonun iyisini... abaküsçü mü zannediyorsun ?

2.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Terki joe bak bakalım büyük düşüşten sonra kaç hisse eski zirvesine kafa attı.....Erbos değil mi? Yaaaa Eblek biriktiriyorsa sebebi olma mı hiç
    Sen daha abaküsçünün kimin alıp kimin sattığındaysan... armudun iyisini .... anladık da avakadonun iyisini... abaküsçü mü zannediyorsun ?
    Erbosun borulari boynuna doluyor spek , 100 lük veya 200 lük dedik , boruyu senin tabirinle esnetince simdi dolamaya basladi masallah boru ki ne boru..atan sallayan borulari görüp dolamak istiyor ama bizden bu saatten sonra boru falan yok, islem hacmini acip baksin terki joe mal kalmismi?))

3. Arkadaşlar Selamlar,
    Bu hissede yeniyim, yaklaşık 3 haftadır taşıyorum. 70'de bir GAP boşluğu bıraktığı söyleniyor. Bu hissenin bıraktığı her GAP boşluğunu alma huyu var mıdır? Eskiler yanıtlayabilir mi? Çok teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    güncel..

Sn. sevenhill,
    Sorum biraz basit kaçabilir, bu sebeple lütfen kusuruma bakmayın. Grafikte belirtmiş olduğunuz sayılardan kırmızılar destekleri, maviler ise dirençleri mi göstermektedir? Selamlar..

5.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Sn. sevenhill,
    Sorum biraz basit kaçabilir, bu sebeple lütfen kusuruma bakmayın. Grafikte belirtmiş olduğunuz sayılardan kırmızılar destekleri, maviler ise dirençleri mi göstermektedir? Selamlar..
    evet sn. majesty23, genellikle dediğiniz gibi çizmeye çalışıyorum ama bazı grafiklerde bu renk ayrımını unutabiliyorum..

6. güncel..

koyu kırmızı yükselişin devamı için önemli destek.. üzerinde kalıcılık gerekiyor..

7. hisse bugun zırve yı test ettı satıs geldı ıkılı tepe görüntüsü olustu . hısse de 20 den beri işlem yapıyorum spek efendı grafık ı nakıs gıbı işliyor suan ıcın alt kanal 75 lerden gecıyor. gap ları almaz dıyoruz ama her seferınde borsa sıyası sonuclar yüzünden bır satıs dalgası ıle gap felan burakmıyor. bilanco sonrası yenı bır cıkıs sergıleyebılır . bilanco iyi gelse bile kar satısı gelebilır kötü gelecegını dusunmuyorum hıssı 25 tl uzerı yukselıs trendınde ara sıra trend bozulsa da yukselış kanalı ıcıne donmesı fazla uzun surmuyor
    ytd.

8. Bir yanda dövizin yükselmesi, bir yanda
    çelik fiyatlarında usd bazında artış,
    ocak bağlantısı 550 $ olan ürünler şimdi 1,050 $
    haziran da böyle devam ederse ikinci çeyrek
    bilançolar dahil epey süslenecek görünüyor.
    Kur geliri ayrı,stoktaki malların hem döviz bazında
    hem dövize bağlı fiyat artışından etkilenmesi
    kaçınılmaz görünüyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 510/804 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz