hacim şimdiden 19milyon. 25milyonu rahat geçecek sanırım. aşağıda alımların sertleştiği kademe kapanışı belirleyebilir.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hacim şimdiden 19milyon. 25milyonu rahat geçecek sanırım. aşağıda alımların sertleştiği kademe kapanışı belirleyebilir.
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
bilançoyu da fiyatlıyor olabilir..bekleyip göreceğiz..zaten yılsonuna ne kaldı...temettüyede bişi kalmadı
var bunda bi İŞ
![]()
Son düzenleme : Trade Shark; 17-10-2018 saat: 13:11.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
işte ilerleyen yıllarda bu ihtimal adına burada sermayeyi tutuyoruz. olursa piyango olur. isyat gibi görece risksiz, şeffaf bir oluşumda beklentiyi satın almak. yoksa da her yıl temettülerle portföyü çeşitlendirmek ve büyütmek. tıpkı bir garantör gibi çalışsın, nakit akışı sağlasın bakalım. dün ben de düşünmedim değil elden çıkarmayı ama beklemez, 0,85 geri alırdım ben o malı[emoji4] galiba böyle kafam daha rahat..
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
Yer İmleri