Sayfa 510/602 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Rusya hindistana ucuza petrol satacak gibi. Boru hatlarının bağlı olduğu ve ilişkisini koruyan tek ülke tr. Twittırda doğalgaza zam gelmeli diyen çok bilmiş enerji hüstatları rusyadan hindistan gibi ucuza gaz aldığımızda doğalgaz santrallerine indirim yapılırsa bakalım ne diyecekler.

2. Son yasa değişikliği kararıyla hisse baskılanmaya başlandı. Hacim kurudu. Halbuki Aksene bu değişikliğin bir etkisi olmasını beklemiyorum. Diğer enerji şirketleriyle birlikte aksende de baskı var. Umarım bilançoya kadar sürmez. Uzun vadeciler için zaten sorun yok.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Purplelake Yazıyı Oku
    Son yasa değişikliği kararıyla hisse baskılanmaya başlandı. Hacim kurudu. Halbuki Aksene bu değişikliğin bir etkisi olmasını beklemiyorum. Diğer enerji şirketleriyle birlikte aksende de baskı var. Umarım bilançoya kadar sürmez. Uzun vadeciler için zaten sorun yok.
    ben şikayetçi değilim. biraz daha alım yapacaktım fırsat sundu.
    sular ısınıyor. bi haber gelirse fonlar çizer götürür. satanlar düşünsün ben neden düşüneyim..

4.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    ben şikayetçi değilim. biraz daha alım yapacaktım fırsat sundu.
    sular ısınıyor. bi haber gelirse fonlar çizer götürür. satanlar düşünsün ben neden düşüneyim..
    Bist yükseliyorken yerinde saymak hoş olmasa da, şirkete inanıyorsan sorun yok. Haklısın, haber gelmesi lazım. Özbekistan bu kadar getirdi.

5. Bakalım daha ne kadar tutabilecekler kağıdı?

6. Ak Yatırım konferans notları. Çevirecek vaktim olmadı, kusura bakmayın. Çeviren olmazsa ilk fırsatta

ï‚· Aksa Enerji expects a normalization in electricity prices, especially from the second half of the year. The Management will provide
    2022 guidance in upcoming days with the improving outlook in regulation side.
    ï‚· The Company looks for new investment opportunities both in Turkey and in international markets, especially want to add
    renewable capacity into their portfolio. In new projects, target 10% dollar based equity IRR for renewable energy investments.
    ï‚· The Management does not foresee any difficulties from the financing side due to strong operational cash flow and low
    indebtedness (Net Debt/T12M EBITDA: 1.74x).
    ï‚· Uzbekistan TPP investment with 740MW installed capacity will be fully operational in 1Q22. 25 year power purchase agreements
    with Ministry of Energy of Uzbekistan include guaranteed price in dollar terms.
    ï‚· Following the completion of the Uzbekistan investment, international operations account for c.70% of consolidated EBITDA. Do
    not see any electricity selling price risk or energy cost risk (pass-through) during purchase agreements in investments abroad.
    ï‚· With the addition of Uzbekistan operations, the installed capacity of Aksa Energy will increase to 2,706MW (domestic: 1,470MW,
    Africa: 496MW, Uzbekistan 740MW). The Company has won 35MW solar power plant capacity via YEKA GES-3 tenders and also
    submitted an application for a hybrid solar capacity of 35MW in existing Bolu Goynuk TPP field.

7. 10 kademede 1 milyon 250bin lot var satışta, her kademede en az 100bin lot satış, bu nasıl baskıdır anlamak mümkün değil. İlginç bir şekilde hisse de düşmüyor şimdilik.

8. Aynı kişi tüm kademelere 100'er bin lot koymuş.

Yükselmesine izin vermeyeceğim diyor açık şekilde.

Sayfa 510/602 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •