Originally Posted by ABKA emir iletemeyen var mı? bu lanet kurumdan kurtulma zamanı geldi. abi ben sankodan iletemıom ..telden arıom acmıorlar...
internet sitelerinden emir gönderilemiyor mu? ya da akıllı telefon uygulaması yok mu? oradan göndermeyi deneyin emirlerinizi... Originally Posted by tarkank abi ben sankodan iletemıom ..telden arıom acmıorlar...
Originally Posted by TÜRKOĞLU internet sitelerinden emir gönderilemiyor mu? ya da akıllı telefon uygulaması yok mu? oradan göndermeyi deneyin emirlerinizi... telefonda forex yuklü ordanda çalışmıyordu..şimdi geldi abkayla beraber sistem...şortları açtım bakalım hayrlısı..
Originally Posted by ABKA emir iletemeyen var mı? bu lanet kurumdan kurtulma zamanı geldi. Kurumun uygulaması mı, matriks üzerinden mi? Matriks te problem yok...
Originally Posted by Zinedrimed Kurumun uygulaması mı, matriks üzerinden mi? Matriks te problem yok... evet matriksten yapıyorum ama iletilmiyor..kendi özel programından da iletilmiyor.
Originally Posted by ABKA evet matriksten yapıyorum ama iletilmiyor..kendi özel programından da iletilmiyor. Hangi kurum ile çalışıyorsunuz? Benim matrikste bir problem yok emir iletimi ile ilgili.
Originally Posted by ABKA evet matriksten yapıyorum ama iletilmiyor..kendi özel programından da iletilmiyor. Kurumla alakalı muhtemelen çünkü matrikste problem yok şu anda...
bana emir iletiminde hiç bir problem olmayan ve komisyonu çok düşük aracı kurum lazım..başka hiç bir şey istemiyorum.
Forum Rules
Yer İmleri