Saat 17 ye kadar zaman var ama son saate kalma biran once pozisyonunu alM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 17 ye kadar zaman var ama son saate kalma biran once pozisyonunu alM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odeabank ile ben de ilk kez çalışıyorum, yatırmadan önce bilançolarını filan izledim adamlar pandemi döneminde dahi hep kar açıklamışlar, kar oranları giderek düşmüş ama zarar etmemişler hiç, bazı IT uzmanları filan üst düzey profesyoneller de istihdam etmeye devam ediyorlar, Türkiye özelinde bankanın batmasından ziyade en kötüsü grup banka iştirakini kapatma kararı alır diye düşünüyorum ama bunlar pek ihtimal verdiğim senaryolar değil.
Arkadaşlar, Bank Audi’nin en büyük ortağı GDR vasıtasıyla Deutsche Bank’tır. Ayrıca Odeabank’ta IFC ve EBRD hisseleri de mevcuttur, bilginize...
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Arkadaşlar kesin olarak biliyorum ki bankalara faizleri yükseltmemesi için BDDK ve MB dan baskı var yoksa küçük bankalar yükseltecek saygılar
Yer İmleri