Sayfa 510/1002 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayin Myfinans. Inanin siz soylemeseydiniz hiç haberim olmayacaktı. O kadar itici bir fon haline geldi ki tüm eleştirileri üstüne taşıdı. Vallahi 9 aydır bu heriflere yeirdigim management fee'ye üzülüyorum, aldığın paranın karşılığını bari ver. Ocak ayında 1 TL nominal fiyat ile halk arz oluyorsun daha da o fiyatı bir daha göremedi. Sağlık olsun diyelim kara geçerse inşallah ilk isim bu fondan kurtulmak olacak. taşıma maliyetini bile istemiyorum.

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben bu tematik fonlara sicak bakamiyorum bir turlu.Icine ayni sektorden butun hisseleri dolduruyorlar.Ayni portfoye tofaşı, fordu koymak gibi.Birini etkileyen bir konu, ornegin cip krizi, digerini de etkiliyor.Cesitlendirme konusunun mantigina aykiri oldugunu dusunuyorum.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dün rpd hisselerden %0,72 artidaydi. Nasıl %0,03 getirdi bugün?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayin Myfinans. Inanin siz soylemeseydiniz hiç haberim olmayacaktı. O kadar itici bir fon haline geldi ki tüm eleştirileri üstüne taşıdı. Vallahi 9 aydır bu heriflere yeirdigim management fee'ye üzülüyorum, aldığın paranın karşılığını bari ver. Ocak ayında 1 TL nominal fiyat ile halk arz oluyorsun daha da o fiyatı bir daha göremedi. Sağlık olsun diyelim kara geçerse inşallah ilk isim bu fondan kurtulmak olacak. taşıma maliyetini bile istemiyorum.

Rakibi Aoy icin konusacak olursam trade mantigiyla yatirim yapmistim. Dusukten aldim %10 gordum sattim genellikle. Ben sattiktan sonra %8-%9 yukari gitti yine ama pisman degilim. Cok volatil bir piyasasi var dusukten alip ruzgari arkamiza alabilirsek iyi kar verebiliyor. En son giris yaptigimda icln endeksi 21-22 civarinda idi. Tabi simdi cesaret edip yatirim yapamiyorum aoy a , her an dusebilecekmis korkusu var.

Serbest fonlardan memnun musunuz ? ODD , GZM ve GZN ile bir sepet olusturmayi dusunuyorum fakat once arabami satmam gerekli , cok kullanmiyorum zaten

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Dün rpd hisselerden %0,72 artidaydi. Nasıl %0,03 getirdi bugün?

O hisseler fondami artik bilmiyoruz. Yeni dagilimi gormek gerekli. Bugun icin hisse orani sadece %10 gozukuyor tefasta.

4. Ziraatten halen rpd alınamıyor. Şikayet bildiriminde bulundum ama bir şey değişmedi

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ziraatten halen rpd alınamıyor. Şikayet bildiriminde bulundum ama bir şey değişmedi
    Osmanlı yatırımda da alınamıyordu. Müşteri temsilcime şikayet ettim. 4 gün sonra yaptılar. Allah bilir daha kaç fon sistemlerinde ek******

6.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ziraatten halen rpd alınamıyor. Şikayet bildiriminde bulundum ama bir şey değişmedi
    Ben de şikayette bulundum ama bir şey yapamayacaklarını söylediler. Teknik bir durum ama bir türlü çözemediler. Aynı zamanda ziraat bankasından ne mobilinden ne de masaüstünden Serbest yarırım fonları da alınamıyor. Nitelikli yatırımcı olsanız bile. Durumu ziraat yatırım (borsa hesabı) üzerinden çözdüm başka türlü çözülemiyor. Yani ziraat yatırım hesabınız varsa oradan çözebilirsiniz
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ben bu tematik fonlara sicak bakamiyorum bir turlu.Icine ayni sektorden butun hisseleri dolduruyorlar.Ayni portfoye tofaşı, fordu koymak gibi.Birini etkileyen bir konu, ornegin cip krizi, digerini de etkiliyor.Cesitlendirme konusunun mantigina aykiri oldugunu dusunuyorum.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim Onur hocam. Mümkün olduğunca yaptığım hatalardan ders almaya başlıyorum ve yavaş yavaş portföyü şekillendirmeye çalıyorum. Şu anda elimde 2 tane tematik fon var: GZH ve IJT (Tarım Serbest fon). GZH az önce baktım neredeyse 200 aşkın gündür zararda, aldığımdan beri daha yeşil yaktığını görmedim. Tarım serbest fon da 3 aydır elimde, onda da daha kara geçmiş değilim.

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Rakibi Aoy icin konusacak olursam trade mantigiyla yatirim yapmistim. Dusukten aldim %10 gordum sattim genellikle. Ben sattiktan sonra %8-%9 yukari gitti yine ama pisman degilim. Cok volatil bir piyasasi var dusukten alip ruzgari arkamiza alabilirsek iyi kar verebiliyor. En son giris yaptigimda icln endeksi 21-22 civarinda idi. Tabi simdi cesaret edip yatirim yapamiyorum aoy a , her an dusebilecekmis korkusu var.

Serbest fonlardan memnun musunuz ? ODD , GZM ve GZN ile bir sepet olusturmayi dusunuyorum fakat once arabami satmam gerekli , cok kullanmiyorum zaten

O hisseler fondami artik bilmiyoruz. Yeni dagilimi gormek gerekli. Bugun icin hisse orani sadece %10 gozukuyor tefasta.
    Selamlar sayın Black Mirror. Global'in GZM fonu bence oldukça başarılı, zaten aktif yönetilen bir MODEL Portföye dayanıyor ama GZN fonu maalesef çok volatil ve bence o kadar riske rağmen getirisi de nispeten kötü. GZM fonunu taşımaya devam ediyorum ama GZN fonunu cüzi bir kar ile sattım ve sanırım daha da bulasmam. ODD fonu hakkında çok bilgim yok maalesef ama sanırım daha önce forumda tavsiye edilen fonlardan bir tanesi de ODD fonuydu. Hiç almadım, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bence SF içerisinde en başarılı olanlardan bir tanesi de IIS, ve şu anda orada iyi bir kazanç yakalamış durumdayim.

Sayfa 510/1002 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •