bende sizle beraber trade ettim hocam 2 katı diye hedef verdim zaten gelindi dendi..şaka bir yana hala alım için emare yok..
bir emare olsa alınır ama şuna inanıyorum mesela sizde aslan mı ne vardı onun gibi getirmez bu hisse kim ne derse desin ..
benim sasa da n kazandığımı hiç bir hisse vermedi mesela yani çok göz önünde olan hissleri kimse kolay zıplatmıyor..
sasa da şimdi popüler oldu..kimse koçun yğüzne bakmadı 14 ler de iken .!!
tabi ki güzel şirket ama zamansallık vardır alımlarda stop olmamış bir sürü ky var temel gazı ile giden...dip oluşturacak adamın maliyetine gelecek zaten hisse gitmiş olacak ama gel gör ki zamanlaması yanlı olan çok insan var.!!
BU ARADA ALGOYA DEVAM MI .!
BEN TAMAMEN BIRAKTIM SADECE TARAM KULLANIYORUM
mykstar sercanhan mıymış..))) vay beee
![]()
Ben de Manuel tamamen bıraktım sadece algo ile devam ediyorum. Fena gitmiyor ama bitmedi ömrümü yedi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse alınmasın ama ben ekstre (hem de uzun vadeli ekstre) görmeden 5 kişi dışında yazanların portföy yazılarını pek ciddiye almam ve aldırmam ki yazmasa ve ekstre göndermese bile inandıklarımın başında Sn Bear_Bull gelir. Doğruluğundan ve dürüstlüğünden zerre şüphem yoktur.
stoplattılar aşağı verdiler. izlemeye devam
Yer İmleri