Sayfa 510/1004 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    DOHOL temeli çok iyi duruyor, bence geleceği çok parlak, imkanı olan buralardan zarar etmez bana göre.

Ben 0.49 dan beri alsat taşıyorum okullu zamanı da çok güzel trade ettik çok şükür, buradan almayan 4 5 liradan alır
    bende sizle beraber trade ettim hocam 2 katı diye hedef verdim zaten gelindi dendi..şaka bir yana hala alım için emare yok..
    bir emare olsa alınır ama şuna inanıyorum mesela sizde aslan mı ne vardı onun gibi getirmez bu hisse kim ne derse desin ..
    benim sasa da n kazandığımı hiç bir hisse vermedi mesela yani çok göz önünde olan hissleri kimse kolay zıplatmıyor..
    sasa da şimdi popüler oldu..kimse koçun yğüzne bakmadı 14 ler de iken .!!
    tabi ki güzel şirket ama zamansallık vardır alımlarda stop olmamış bir sürü ky var temel gazı ile giden...dip oluşturacak adamın maliyetine gelecek zaten hisse gitmiş olacak ama gel gör ki zamanlaması yanlı olan çok insan var.!!
    BU ARADA ALGOYA DEVAM MI .!
    BEN TAMAMEN BIRAKTIM SADECE TARAM KULLANIYORUM

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1480 civarına çekip bekliyor, ayılardan bir tepki gelmedi rahat gidiyor gibi, 1500 denemek isteyebilir gibi görüntüsü var şu an itibarıyla. Tabi 1 dakikada tam terse dönebilir vay şöyle böyle dedin olmasın.
    güzel tespit bist 30 hareketi 1500 lerden sonra başlar 1380 lerden sonra da bist 100
    bilanço dönemi akımı gibi duruyor umarım kısa sürmez...
    ya bir haber var ya bir şey hisse bazlı bakıldığında hepsinin dönüş yeri oransal olarak neredeyse aynı bist 30 hisselerinde

3. mykstar sercanhan mıymış..))) vay beee

4. Ben de Manuel tamamen bıraktım sadece algo ile devam ediyorum. Fena gitmiyor ama bitmedi ömrümü yedi.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bende sizle beraber trade ettim hocam 2 katı diye hedef verdim zaten gelindi dendi..şaka bir yana hala alım için emare yok..
    bir emare olsa alınır ama şuna inanıyorum mesela sizde aslan mı ne vardı onun gibi getirmez bu hisse kim ne derse desin ..
    benim sasa da n kazandığımı hiç bir hisse vermedi mesela yani çok göz önünde olan hissleri kimse kolay zıplatmıyor..
    sasa da şimdi popüler oldu..kimse koçun yğüzne bakmadı 14 ler de iken .!!
    tabi ki güzel şirket ama zamansallık vardır alımlarda stop olmamış bir sürü ky var temel gazı ile giden...dip oluşturacak adamın maliyetine gelecek zaten hisse gitmiş olacak ama gel gör ki zamanlaması yanlı olan çok insan var.!!
    BU ARADA ALGOYA DEVAM MI .!
    BEN TAMAMEN BIRAKTIM SADECE TARAM KULLANIYORUM
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ÇOKTA İNANMAMAK LAZIM..zaten yönetememiştir...biz kimleri gördük 5 dk bir short açan ama hep short açan..!!
    velhasıl başarılısınız boşveriniz.!!
    Kimse alınmasın ama ben ekstre (hem de uzun vadeli ekstre) görmeden 5 kişi dışında yazanların portföy yazılarını pek ciddiye almam ve aldırmam ki yazmasa ve ekstre göndermese bile inandıklarımın başında Sn Bear_Bull gelir. Doğruluğundan ve dürüstlüğünden zerre şüphem yoktur.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de Manuel tamamen bıraktım sadece algo ile devam ediyorum. Fena gitmiyor ama bitmedi ömrümü yedi.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Testerede robotlar can sıkıcı olabiliyor...

7. stoplattılar aşağı verdiler. izlemeye devam

Sayfa 510/1004 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •